Libnet.ro
UNICEF

14:30

Vine toamna. Temperaturile scad treptat in urmatoarele doua saptamani, in Prahova

Adevărul Adevărul,
Vine toamna. Temperaturile scad treptat in urmatoarele doua saptamani, in Prahova

Toamna se instaleaza treptat in ultimele zile ale lunii august. Urmatoarele doua saptamani vor fi caracterizate, in Prahova, de temperaturi in scadere. in zona de munte, va ploua zilnic. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo pentru doua saptamani: Vreme in racire, cu temperaturi de pana la 25 de grade Celsius in intreaga tara

Meteorologii prognozeaza, pentru urmatoarele doua saptamani, o racire a vremii in majoritatea zonelor tarii, iar maximele termice nu vor mai depasi 25 de grade Celsius, incepand din 29 august pana pe 8 septembrie, transmite Agerpres. Potrivit estimarilor Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabile pentru intervalul 26 august - 8 septembrie 2013, in primele trei zile ale perioadei analizate, mercurul din termometre se va apropia de 32 de grade Celsius in zona Munteniei, dupa care se va produce o racire semnificativa a regimului termic, asociata cu averse de ploaie mai ales dupa data de 28 august.

Prognoza METEO: Vine TOAMNA! Cum va fi vremea pana pe 8 septembrie.

Vine toamna. Meteorologii anunta ploi si temperaturi scazute, pana la 8 septembrie. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorolgie, in unele zone, temperaturile vor scadea si cu cinci grade celsius. BANAT: In primele zile regimul termic diurn va marca o scadere treptata, de la 28 de grade in prima zi pana la 23 de grade, in medie, pe 29 august. Ulterior, pana la sfarsitul perioadei de prognoza, temperaturile maxime se vor mentine relativ constante, la valori medii de 22. 24 de grade.

Leul se intareste si revine cel mai bun nivel din ultimele doua saptamani

Cursul de referinta anuntat de Banca Nationala a Romaniei a scazut la 4,4288 lei/euro si a atins cel mai redus nivel din ultimele aproape doua saptamani, scrie Mediafax .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )