Libnet.ro
UNICEF

22:00

VINo sa incalzesti un suflet, de 1 Decembrie, la Alba Iulia. Eveniment caritabil pentru un copil de 11 ani

Adevărul Adevărul,
VINo sa incalzesti un suflet, de 1 Decembrie, la Alba Iulia. Eveniment caritabil pentru un copil de 11 ani

De Ziua Nationala a Romaniei, clubul de voluntariat non-guvernamental Leo Fortress Alba Iulia este alaturi de Gabriel Murariu, un baiat de 11 ani cu probleme de auz, care are nevoie de un nou aparat auditiv. Membrii clubului pun la dispozitie un stand cu vin fiert, cafea, ceai cald, produse traditionale si accesorii handmade pentru aceasta cauza nobila, ce va fi amenajat in Cetatea Alba Carolina, in 1 Decembrie. continuă pe Adevărul

Presedintele ales Klaus Iohannis, asteptat la Alba Iulia de 1 Decembrie

Presedintele ales, Klaus Iohannis, este asteptat la Alba Iulia, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, unde autoritatile locale au pregatit un program variat de Ziua Nationala a Romaniei, informeaza Mediafax.

Artificii spectaculoase in culorile drapelului national pregatite la Alba Iulia pentru ziua de 1 Decembrie

De Ziua Nationala a Romaniei specialistii in arta pirotehnica de la Pyro Events Team Fireworks Design revin la Alba Iulia pentru un nou spectacol din seria Emotion Romania o alegorie pirotehnica dedicata spiritului romanesc, care anul acesta va avea un puternic mesaj motivator.

Restrictii de circulatie la Alba Iulia pentru manifestarile de Ziua Nationala a Romaniei

Primaria Alba Iulia anunta restrictii de circulatie rutiera in oras, in perioada 30 noiembrie 1 Decembrie, cu ocazia manifestarilor organizate cu prilejul Zilei Nationale.

Presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, sarbatoreste Ziua Nationala la Alba Iulia

Klaus Iohannis, presedintele ales a romanilor, va fi prezent de 1 Decembrie la sarbatoarea Zilei Nationale a Romaniei, la Alba Iulia. Potrivit unor surse din conducerea PNL, Klaus Iohannis va participa la Te Deum si la parada militara.

VIDEO Zeci de militari alearga in toata tara, pana la Alba Iulia. Scopul este unul umanitar

Stafeta Invictus, plecata miercuri dimineata din Galati, a trecut prin Focsani, iar joi a fost predata militarilor din Garnizoana Buzau. Pe 24 noiembrie, stafete ale Armatei au plecat din 21 de unitati militare si vor sosi pe 1 Decembrie in Alba Iulia, pentru a participa la evenimentele dedicate Zilei Nationale. Organizatorii maratonului vor sa stranga fonduri pentru ca militarii raniti sa poata participa la Jocurile Paralimpice Invictus.

Parada cu tehnica militara la Alba Iulia de Ziua Nationala a Romaniei. Programul final al manifestarilor

Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, la Alba Iulia, va cuprinde 860 de militari si 41 de echipamente, apartinand structurilor Ministerului Apararii Nationale, a Ministerului Administratiei si Internelor si a Serviciului Roman de Informatii. Presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, va participa la evenimentul care se va desfasura incepand cu ora 12:30 la Alba Iulia.

Militarul din Alba Iulia care a murit in accidentul de elicopter din Sibiu, declarat cetatean de onoare post-mortem

Captanul Razvan Moldovan, tanarul din Alba Iulia care si-a pierdut viata in urma accidentului de elicopter de la Sibiu, va primi titlul de Cetatean de onoare al municipiului Alba Iulia post-mortem.

Cum au pus umarul romanii din Alba Iulia la Unirea Transilvaniei cu Romania, in urma cu 96 de ani

Fruntasii politici romani au acordat in 1918 o atentie deosebita orasului Alba Iulia. Printre argummente s-au numarat: pozitia sa strategica, existenta fortareatei de secol XVIII, uriasul depozit de armament, munitie si echipament militar, si desigur profundele sale semnificatii istorice.

FOTO VIDEO Capitanul erou Razvan Moldovan a fost inmormantat in Cimitirul Eroilor din Alba Iulia. Sute de persoane l-au condus pe ultimul drum

Tristete fara margini luni in Cetatea Alba Iulia, la inmormantarea capitanului Razvan Moldovan, decedat in tragicul accident de elicopter produs vineri in judetul Sibiu. Sute de persoane, rude, prieteni, locuitori ai orasului, dar si fosti colegi ai pilotului, au tinut sa il conduca pe ultimul drum pe eroul in varsta de 29 de ani.

Laura Todica a castigat concursul festivalului de folk Ziua de Maine, organizat la Alba Iulia

Editia 2014 a concursului organizat in cadrul Festivalului de Folk Ziua de Maine a fost castigata de Laura Todica, interpreta din Alba Iulia primind un premiu in valoare de 1. 500 de lei. La editia de anul trecut, aceasta a ocupat locul II.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )