Libnet.ro
UNICEF

13:00

Violatorii din Dambovita au fost arestati preventiv

Antena3 Antena3,
Violatorii din Dambovita au fost arestati preventiv

Cei sapte tineri acuzati ca au violat o fata de 16 ani au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, informeaza, joi, Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Dambovita. Suspectii si-au. continuă pe Antena3

Cei sapte tineri acuzati ca au violat o fata de 16 ani au fost arestati preventiv

Cei sapte tineri acuzati ca au violat o adolescenta de 16 ani din Targoviste au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, informeaza B1 TV. 'Politistii specializati in investigatii.

Politistii din Reghin anchetati dupa ce ar fi luat mita de la soferi pentru a nu-i sanctiona au fost arestati preventiv

Politistii din Reghin, judetul Mures, anchetati dupa ce ar fi primit mita de la mai multi soferi pentru a nu-i sanctiona pentru neregulile depistate in trafic, au fost arestati peventiv, joi, pentru 30 de zile.

Dambovita: Sapte tineri, arestati preventiv. Ei sunt acuzati ca au violat o tanara de 16 ani

Sapte tineri din Targoviste au fost arestati, pentru treizeci de zile, fiind acuzati ca au violat o tanara de 16 ani, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Dambovita.

Sapte agenti ai Politiiei Rutiere Mures, acuzati de luare de MITA, ar putea fi arestati preventiv

Sapte agenti ai Inspectoratului Judetean de Politie Mures, angajati la Politiia Rutiera Reghin, ar putea fi arestati preventiv.

Trei romani care au sechestrat un cetatean german intr-o tabara de romi au fost arestati la Roma

Trei imigranti romani au fost arestati luni, in Roma, dupa ce au sechestrat un cetatean german, intr-o tabara de romi, potrivit zf. ro. Politia italiana a descins luni in tabara de.

Cei sapte agenti de Politie din Reghin, suspectati ca primeau mita pentru a nu sanctiona soferii care incalcau legea, au fost arestati pentru 30 de zile

Magistratii Tribunalului Mures au decis ca cei sapte agenti de Politie din Reghin, suspectati ca primeau mita pentru a nu sanctiona soferii pe care ii prindeau cu abateri, sa fie arestati pentru 30 de.

Ce a declarat primarul din Baia Mare dupa ce a fost arestat preventiv: in perioada asta altul mai important a fost rastignit

La iesirea din sala de judecata, primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, a declarat, miercuri noaptea, 27 aprilie, ca se astepta sa fie arestat preventiv.

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, poate candida la alegerile locale, chiar daca a fost arestat preventiv

Arestul preventiv nu il impiedica pe primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, sa candideze pentru un nou mandat la alegerile locale din 5 iunie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )