Libnet.ro
UNICEF

08:00

Violeta Alexandru: Unele sporuri din sistemul public sunt, de fapt, o forma prin care cresc veniturile, sa o spunem pe romaneste. Nu sunt orientate catre incurajarea performantei (VIDEO)

B1 B1,
Violeta Alexandru: Unele sporuri din sistemul public sunt, de fapt, o forma prin care cresc veniturile, sa o spunem pe romaneste. Nu sunt orientate catre incurajarea performantei (VIDEO)

Fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, actual deputat PNL, a facut noi precizari cu privire la sporurile din sistemul bugetar. intr-o interventie in cadrul emisiunii Actualitatea, cu Tudor Musat,. continuă pe B1

Violeta Alexandru publica un centralizator al sporurilor: Sunt peste 50. Unii bugetari au spor de consemn la domiciliu

Violeta Alexandru a declarat ca sporurile in sistemul public, cu cateva exceptii au aparut precum pensiile speciale si cine s-a descurcat sa prinda un moment prielnic si a fost aproape de decident a obtinut un spor.

Violeta Alexandru: Sunt peste 50 de tipuri de sporuri in sistemul bugetar. Cu cateva exceptii, ele au aparut la fel ca pensiile speciale

Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii, scrie intr-o postare pe Facebook ca, potrivit datelor pe care le-a centralizat pana acum, in sistemul bugetar exista peste 50 de sporuri. Cu cateva exceptii,.

VIOLETA ALEXANDRU: Unii bugetari au spor de consemn la domiciliu

Fostul ministrul al Muncii, Violeta Alexandru, a facut public un centralizator al sporurilor din domeniul bugetar, un spor poate viza o problema si daca s-ar urmari, cu adevarat, rezolvarea ei, sporul ar trebui sa se opreasca la un moment dat afirma aceasta pe pagina personala de Facebook.

DOMINIC FRITZ: Salariile in sectorul public sunt prea mici si prea mari

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, a vorbit, marti, despre paradoxul salarizarii din sectorul public afirmand ca lefurile sunt prea mici pentru cei cu chef de munca si prea mari pentru cei care sunt deja in sistem de mai multi ani si freaca menta, potrivit News.

Nicusor Dan anunta lucrari pe 5 tronsoane din sistemul de termoficare din Capitala

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a declarat ca vor fi lucrari la cinci trosoane de distributie a agentului termic care fac parte din sistemul de termoficare din Bucuresti, iar suma prevazuta pentru proiect este de 300 de milioane de lei care sunt prevazuti a fi finantati din bugetul local.

Bani in plus la salariu pentru angajatii din Romania. Cine sunt norocosii

Cine sunt norocosii care primesc bani mai multi la salariu. Chiar daca in 2021 firmele sunt mai precaute si cauta sa isi limiteze cheltuielile cat mai mult, exista si anumiti angajati care primesc bani in plus la salariu. Bani in plus la salariu pentru angajatii din Romania Acestia sunt cei care lucreaza de acasa. Pentru .

Cati bani a castigat Simona Halep, de fapt, din tenis. Sumele sunt mult mai mici, s-a aflat adevarul

Despre cat castiga Simona Halep s-a tot scris, iar presa a vehiculat ca sportiva ar avea un venit imens. Acum, insa, s-a aflat adevarul. Care este situatia premiilor obtinute de sportiva? Cati bani a facut Simona Halep din tenis? Simona Halep era in vara anului trecut ocupanta locului patru in clasamentul sportivelor cu cele mai .

Regatul Unit are mai multi cetateni ai UE decat unele tari din blocul comunitar, spune Michael Gove

Regatul Unit a acordat statut de rezident permanent unui numar de 4,3 milioane de cetateni ai Uniunii Europene, mai multi decat populatia unor state din blocul comunitar, ceea ce arata ca Brexitul nu a dus la un amplu exod al cetatenilor UE, a declarat luni Michael Gove, ministru responsabil pentru coordonarea Cabinetului britanic, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

MICHAEL GOVE: Regatul Unit are mai multi cetateni ai UE decat unele tari din blocul comunitar

Regatul Unit a acordat statut de rezident permanent unui numar de 4,3 milioane de cetateni ai Uniunii Europene, mai multi decat populatia unor state din blocul comunitar, ceea ce arata ca Brexitul nu a dus la un amplu exod al cetatenilor UE, a declarat astazi Michael Gove, ministru responsabil pentru coordonarea Cabinetului britanic.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )