Libnet.ro
UNICEF

08:30

Violonistul Alexandru Tomescu a devenit tata pentru prima data

România Liberă România Liberă,
Violonistul Alexandru Tomescu a devenit tata pentru prima data

Violonistul roman Alexandru Tomescu a devenit tata pentru prima data, dupa ce sotia artistului, Lavinia, a nascut o fetita, la inceputul acestei saptamani, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Un oficial american face o vizita in Cuba, pentru prima data dupa 35 de ani

Pentru prima data in ultimii 35 de ani oficial american de rang inalt viziteaza teritoriul cubanez Subsecretarul de Stat Roberta Jacobson a sosit miercuri la Havana, pentru a participa la un dialog istoric intre.

Ford incepe comercializarea modelului sport Mustang, pentru prima data in Romania

Ford deschide listele de comenzi pentru modelul sport Mustang, pentru prima data in Romania, unde pretul de pornire este de 35. 000 de euro cu TVA, pentru versiunea coupe, motor 2,3 EcoBoost 314 CP, cutie manuala. Primele unitati vor fi ajunge in.

Accidentul din Apuseni: Rudele Aureliei Ion, pentru prima data la locul tragediei

La implinirea unui an de la accidentul aviatic din Apuseni, rudele studentei Aureliei Ion au urcat pentru prima data pe Varful Petreasa, la locul tragediei, informeaza Mediafax.

Premiera: Germania se imprumuta pentru prima data fara dobanda

Banca centrala a Germaniei a anuntat ca va lansa miercuri o emisiune de obligatiuni pe cinci ani in valoare de 5 miliarde de euro cu un cupon anual de 0%, fiind pentru prima data cand autoritatile germane se vor imprumuta fara sa plateasca dobanda,.

Francul elvetian SCADE pentru prima data dupa socul din 15 ianuarie. Afla cat valoreaza

Francul elvetian a scazut pentru prima data dupa socul produs pe piata valutara prin cresterile succesive si consistende care au inceput pe 15 ianuarie, fiind cotat de Banca Nationala a Romaniei la valoarea de 4,4354 lei in sedinta valutara de marti, cu un minus de 3,62 bani, dupa ce luni valora 4,4716 lei.

FOTOGALERIE Noul Ford Mustang, de la 35.000 euro cu TVA in Romania. E prima data cand legendarul model american este comercializat oficial in tara

Noul Ford Mustang, muscle car american cu o traditie de 50 de ani, este pentru prima data comercializat oficial in Europa, inclusiv Romania, din 2015, iar pe piata locala preturile incep de la 35. 000 euro cu TVA 28. 225 euro fara TVA) pentru versiunea de caroserie Coupe, cu motor EcoBoost de 2,3 litri si 314 Cai Putere CP). Doar doi dealeri din Romania vor prelua comenzi, BDT Business Development Team) si Tiriac Auto Bucuresti, acestia fiind singurii care investesc pentru a avea rang FordStore.

Victor Ponta: E prima data cand 6 milioane de romani sunt reprezentanti de Presedinte si 5 milioane de Primul ministru

Victor Ponta reitereaza, intr-un mesaj pe Facebook, dorinta sa ca Premierul si Presedintele sa lucreze impreuna in Romania, aratand ca este prima data cand 6 milioane de romani care l-au votat pe Iohannis.

Francul elvetian a dat marti pentru prima oara inapoi dupa 3 sedinte in care se scumpise. Cursul a ajuns la 4,43 lei. Euro ramane la 4,50 lei

Francul elvetian a coborat pentru prima oara de joia trecuta, de cand Banca Elvetiei ai decis scumpirea monedei, in timp ce moneda europeana a ramas aproximativ la acelasi nivel, iar dolarul american s-a apreciat usor,Marti dimineata, euro s-a tranzactionat intr-un interval ingust fata de dolar in jurul a USD 1. 1600/EUR si pare a nu avea forta de a se desprinde din aceasta zona. Monedele Europei emergente au fost relativ stabile fata de euro. Leul a ramas in apropierea nivelului de 4. 5040/EUR si consideram ca va inchide in aceasta regiune, spun intr-un raport destinat investitorilor, economistii Piraeus Bank.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )