Libnet.ro
UNICEF

20:30

Viorel Hrebenciuc il toarna pe Mircea Geoana

România Liberă România Liberă,
Viorel Hrebenciuc il toarna pe Mircea Geoana

Scandalul finantarii campaniei prezidentiale a PSD din 2009 ia amploare. Hrebenciuc sustine ca fostul sau coleg, Geoana, cunostea modalitatea de finantare a campaniei electorale. Acesta din urma dezminte acuzatiile. continuă pe România Liberă

Dosarul Mita la PSD.Viorel Hrebenciuc il contrazice pe Mircea Geoana: Stia de unde proveneau banii pentru campania din 2009

Mircea Geoana stia de unde veneau banii din campania electorala din 2009. Cel putin asa a declarat joi Viorel Hrebenciuc la Curtea de Apel Bucuresti unde a fost audiat de instanta in dosarul Mita la PSD in care Ioan Niculae si presedintele suspendat al Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea-Stancu, sunt judecati pentru ca ar fi finantat in mod ilegal campania prezidentiala a lui Mircea Geoana din 2009.

Cum raspunde Mircea Geoana acuzatiilor lui Viorel Hrebenciuc despre banii din campania electorala

Mircea Geoana, presedintele Partidului Social Romanesc PSRO), a raspuns, pe Facebook, afirmatiilor lui Viorel Hrebenciuc din sala de judecata referitoare la faptul ca senatorul ar fi stiut de unde vin banii care s-au folosit in campania sa electorala din 2009 cand a candidat, din partea PSD, la functia de presedinte al Romaniei.

Geoana raspunde acuzatiilor aduse de Viorel Hrebenciuc: Nu este decat o modalitate de a distrage atentia de la propriile sale probleme cu justitia

Viorel Hrebenciuc a declarat in fata instatei ca Mircea Geoana stia despre platile privind finantarea campaniei prezidentiale si, mai mult, se consulta permanent cu Sorin Ovidiu Vintu. Senatorul a.

Viorel Hrebenciuc, in fata instantei in dosarul Mita pentru PSD: Geoana stia despre platile din campanie. Se consulta permanent cu Vintu

Viorel Hrebenciuc, in fata instantei in dosarul mita pentru PSDViorel Hrebenciuc se afla in fata instantei in dosarul mita pentru PSD. Potrivit B1Tv, Hrebenciuc ar fi declarat in fata judecatorilor ca.

ICCJ: Viorel Hrebenciuc iese din arest

Viorel Hrebenciuc va fi judecat in arest la domiciliu, in dosarul retrocedarii ilegale de paduri, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis sa schimbe masura arestului preventiv in cazul fostului parlamentar, potrivit Mediafax.

ICCJ: Viorel Hrebenciuc, arestat la domiciliu

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc va fi judecat in arest la domiciliu, in dosarul retrocedarii ilegale de paduri, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis astazi sa schimbe masura arestului preventiv in cazul fostului parlamentar, hotararea nefiind, insa, definitiva, scriu surse din presa.

ICCJ: Viorel Hrebenciuc, arestat la domiciliu in dosarul retrocedarii ilegale de paduri. Decizia nu este definitiva

Viorel Hrebenciuc va fi judecat in arest la domiciliu, in dosarul retrocedarii ilegale de paduri, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis sa schimbe masura arestului preventiv in cazul.

ICCJ: Viorel Hrebenciuc, arestat la domiciliu

Viorel Hrebenciuc va fi judecat in arest la domiciliu, in dosarul retrocedarii ilegale de paduri, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis sa schimbe masura arestului preventiv in cazul fostului parlamentar, potrivit Mediafax.

Mircea Geoana, despre fenomenul luarii de mita: Politicienii sunt expusi tentatiei cascavalului. Sa nu fac eu acum pe mironosita

Mircea Geoana, fost ministru de Externe al Romaniei si fost candidat la Presedintie a vorbit, duminica, la Digi24, despre fenomenul luarii de mita. Geoana a fost intrebat daca i s-a oferit vreodata mita.

Mircea Geoana propune PNL un calendar de consultari

Senatorul Mircea Geoana a trimis, marti, o scrisoare deschisa copresedintilor PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga prin care propune constituirea unui grup comun de lucru PNL-PSRO si un calendar de consultari formalizate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )