Libnet.ro
UNICEF

14:30

VIP-urile din spatele gratiilor: Condamnatii celebri ii platesc pe ceilalti detinuti pentru a munci in locul lor

B1 B1,
VIP-urile din spatele gratiilor: Condamnatii celebri ii platesc pe ceilalti detinuti pentru a munci in locul lor

Au ajuns in puscarie dar se comporta ca si cum ar fi in continuare sefi. Condamnatii celebri prefera sa ii plateasca pe ceilalti detinuti pentru a munci in locul lor. VIP-urile impusca astfel doi. continuă pe B1

Cum a ajuns mogululAdrian Sarbu in spatele gratiilor

Proprietarul Mediafax Group, Adrian Sarbu, a parasit luni seara Parchetul General incatusat. Asta dupa ce cu doar cateva ore inainte acesta fusese ridicat de anchetatori in baza unui mandat de aducere de la o intalnire cu primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, intalnire ce avea loc intr-un restaurant din Capitala.

VIDEO: Imitation Games - Enigma din spatele codurilor masinii ENIGMA

IMITATION GAMES - Un joc de cuvinte incrucisate, un joc enigmatic de cuvinte incrucisate. Dincolo de povestea construita pe conflictul dintre Marea Britanie, de partea Aliatilor si Germania Nazista, guvernata de Adolf Hitler, dincolo de misterul care a invaluit o lume intreaga din jurul masinii Enigma, se ascunde o poveste mult mai profunda. Pentru ca de multe ori, in spatele unor oameni despre care nu-ti imaginezi nimic se ascund lucruri si idei de neimaginat. Este practic motto-ul intrinsec al filmului, pentru ca fiecare om e o enigma, fiecare om comunica un mesaj dar simte diferentiat, toti ne ascundem dupa coduri, insusi banala conversatie e un sistem de codificare si decodificare potrivit lui Roman Jakobson, un lingvist rus .

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )