Libnet.ro
UNICEF

19:30

Virusul Ebola, o conspiratie guvernamentala. Oamenii au ajuns sa fuga din spitale de teama

Antena3 Antena3,
Virusul Ebola, o conspiratie guvernamentala. Oamenii au ajuns sa fuga din spitale de teama

Un medic britanic care lucreaza in Sierra Leone a descris ororile la care el si echipa sa au asistat de la izbucnirea epidemiei de Ebola, dezvaluind reticenta pe care au intampinat-o din partea localnicilor, . continuă pe Antena3

Bomba biologica cu virusul Ebola

Teroristi ar putea crea o bomba biologica cu virusul Ebola, potrivit unui expert de la Universitatea Cambridge, citat de Daily Mail.

Expert: Virusul Ebola ar putea fi folosit de teroristi pentru a crea o arma capabila sa ucida in masa

Un expert de la Universitatea Cambridge sustine ca virusul Ebola ar putea fi folosit de teroristi pentru a crea o arma capabila sa ucida numeroase persoane in Marea Britanie. Expertul in antropologie.

Care sunt zonele care ar trebui EVITATE. MAE a emis o avertizare de calatorie: Virusul Ebola este prezent aici

Ministerul roman al Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie in Africa de vest din cauza epidemiei de Ebola din regiune. Cetatenii romani care calatoresc in Africa in urmatoarea perioada ar.

Panica pe un aeroport din Londra dupa ce o femeie ce venea din Africa a MURIT. Virusul Ebola se poate transmite cu repeziciune

Oficialii de pe aerportul Gatwick din Londra au izolat un avion care venea din Gambia si echipajul acestuia, dupa ce o femeie a murit la scurt timp dupa aterizare, generand temeri ca ar putea fi infectata cu .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )