Libnet.ro
UNICEF

18:30

Vizita prim-ministrului israelian in Statele Unite, sursa de tensiune intre cele doua tari

B1 B1,
Vizita prim-ministrului israelian in Statele Unite, sursa de tensiune intre cele doua tari

Vizita in Statele Unite a Prim-Ministrului israelian, Benjamin Netanyahu, a creat tensiune in relatia dintre cele doua tari. Secretarul de stat american John Kerry a declarat ca premierul israelian este. continuă pe B1

Ministerul rus de Externe: Statele Unite au o abordare distructiva in relatia cu Rusia. Moscova poate avea riposte dureroase

Statele Unite au o abordare distructiva in relatia cu Rusia, iar Moscova poate avea riposte dureroase, afirma Serghei Riabkov, adjunctul ministrului rus de Externe. Riabkov a avertizat ca daca Statele Unite vor.

Diplomat rus: Statele Unite au o atitudine distructiva in relatia cu Rusia. Moscova poate avea riposte dureroase

Statele Unite au o abordare distructiva in relatia cu Rusia, afirma Serghei Riabkov, adjunctul ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov, avertizand ca Moscova poate avea riposte dureroase, potrivit Associated Press, citat de Mediafax.

Lituania va importa gaz natural lichefiat din Statele Unite

Autoritatile din Lituania au semnat recent un acord comercial prin intermediul caruia vor achizitiona gaze naturale lichefiate din Statele Unite ale Americii, in contextul in care guvernul de la Vilnius incearca sa isi reduca dependenta energetica de Rusia.

Statele Unite si-ar putea redeschide ambasada din Cuba pana la jumatatea lunii aprilie

Statele Unite si-ar putea redeschide ambasada din Cuba pana la jumatatea lunii aprilie, a anuntat vineri secretarul adjunct pentru America Latina Roberta Jacobson dupa discutiile purtate la Washington cu Havana.

Coreea de Nord ameninta Statele Unite cu un razboi nemilos, posibil nuclear

Regimul din Coreea de Nord ameninta Statele Unite cu un razboi sacru nemilos, posibil de tip nuclear, in contextul unui exercitiu militar americano - sud-coreean. Armele nucleare nu sunt monopolul Statelor Unite, avertizeaza Rodong Sinmun, publicatia Partidului Comunist nord-coreean, potrivit agentiei oficiale KCNA, anunta Mediafax.

Coreea de Nord ameninta Statele Unite cu un razboi nemilos

Regimul stalinist din Coreea de Nord ameninta Statele Unite cu un razboi sacru nemilos, eventual de tip nuclear, in contextul unui exercitiu militar americano - sud-coreean, informeaza Mediafax.

Misiune istorica: Vizita controversata in SUA a liderului Israelului. Barack Obama refuza sa-l primeasca pe Benjamin Netanyahu

Premierul Israelului Benjamin Netanyahu a sosit duminica la Washington, intr-o vizita controversata pe care chiar el o descrie drept o misiune cruciala, istorica. El se va adresa Congresului american marti, pentru a denunta un posibil acord intre SUA si Iran privind programul nuclear, acord ce ar putea pune in pericol chiar existenta statului Israel, spune prim-ministrul israelian. Barack Obama nu se va intalni cu Benjamin Netanyahu.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )