Libnet.ro
UNICEF

20:00

Vlad Filat a fost implicat intr-un accident de masina. Doua persoane din paza politicianului au fost ranite

Adevărul Adevărul,
Vlad Filat a fost implicat intr-un accident de masina. Doua persoane din paza politicianului au fost ranite

Automobilul cu care se deplasa presedintele PLDM, Vlad Filat, si o masina care il insotea au fost implicate intr-un accident rutier pe traseul Chisinau Leuseni, fiind lovite de un automobil ce se deplasa din sens opus, potrivit unui comunicat al PLDM. continuă pe Adevărul

Automobilul cu care se deplasa Vlad Filat a fost implicat intr-un accident rutier

Automobilul cu care se deplasa presedintele Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova PLDM), Vlad Filat, si o alta masina care il insotea au fost implicate sambata intr-un accident rutier, fiind.

Senatorul Marius Nicoara, implicat intr-un accident rutier. Liberalul conducea dupa ce a baut

Senatorul PNL de Cluj Marius Nicoara, aflat la volan dupa ce bause la o petrecere, a fost implicat intr-un accident rutier pe strada pe care locuia. Conform Politiei, liberalul a tamponat o masina din cauza ca nu a respectat distanta fata de autoturismul din fata.

Presedintele Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova, Vlad Filat, implicat intr-un accident auto

Masina cu care se deplasa presedintele Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova PLDM), Vlad Filat, si o alta masina care il insotea au fost implicate sambata intr-un accident rutier. Automobilele.

Chisinau: Vlad Filat, presedintele PLDM, implicat intr-un accident rutier

Masina in care se afla Vlad Filat, presedintele Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova PLDM), si o masina care il insotea au fost lovite de un automobil ce venea din sens opus, pe traseul Chisinau Leuseni, se arata intr-uncomunicat al serviciului de presa al PLDM.

Senatorul Marius Nicoara, baut la volan, implicat intr-un accident rutier

Senatorul liberal Marius Nicoara a intrat cu masina intr-un taxi, dupa ce s-a urcat baut la volan. in urma impactului, taximetristul a fost aruncat intr-un gard si ranit usor.

Senatorul Marius Nicoara, implicat intr-un accident rutier

Senatorul liberal Marius Nicoara a intrat cu masina intr-un taxi, dupa ce s-a urcat baut la volan. in urma impactului, taximetristul a fost aruncat intr-un gard si ranit usor. Politistii clujeni i-au testat.

Senatorul Marius Nicoara (PNL), implicat intr-un accident de circulatie dupa ce s-a urcat baut la volan

Presedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoara, a fost implicat noaptea trecuta intr-un accident de circulatie pe o strada de langa locuinta sa. Politistii l-au testat cu etilotestul si au stabilit ca liberalul s-a urcat baut la volan, anunta Digi 24. Accidentul provocat de Marius Nicoara a avut loc cu putin inainte de miezul noptii. Masina condusa de presedintele PNL Cluj a lovit un taxi, pe care l-a proiectat apoi intr-un gard. In urma accidentului provocat de Marius Nicoara, taximetristul a fost ranit usor, fiind transportat la Spitalul de Urgenta din Cluj.

VIDEO Klaus Iohannis, in vizita la Vlad Filat: Aderarea la UE a Republicii Moldova este un proiect national al Romaniei, imi doresc mult ca acest lucru sa se intimple in mandatul meu / Va promit ca Romania va proteja integritatea teritoriala a Republicii

Presedintele ales Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa comuna alaturi de liderul Partidului Liberal Democrat PLDM), Vlad Filat, in cadrul vizitei sale la Chisinau de vineri, in care a promis ca in mandatul sau de presedinte va proteja integritatea teritoriala a Republicii Moldova. Iohannis, care l-a invins detasat pe Ponta in turul 2 in Republica Moldova, a transmis un mesaj de sprijin pentru Filat cu doua zile inainte de alegerile parlamentare. Partidele conduse de Iohannis si Filat sunt colege in Partidul Popular European PPE).

Constanta: Cadavrul unei femei disparute de cateva zile a fost gasit intr-o canalizare

Cadavrul unei femei de 65 ani care a disparut de acasa duminica a fost gasit intr-o canalizare de la periferia orasului Navodari, relateaza Mediafax. Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Constanta,.

Caras-Severin: Trei morti si doi raniti grav intr-un accident rutier

Trei persoane si-au pierdut viata, iar alte doua au fost grav ranite, in urma unui accident rutier produs, miercuri dimineata, pe DN6, in judetul Caras-Severin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2678 seconds )