Libnet.ro
UNICEF

00:08

Vladimir Putin acuza Statele Unite ca incearca sa creeze o lume unipolara pentru a detine suprematia

România Liberă România Liberă,
Vladimir Putin acuza Statele Unite ca incearca sa creeze o lume unipolara pentru a detine suprematia

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a denuntat tentativele Statelor Unite de a crea o lume unipolara, avertizand ca este afectata pacea la nivel global, informeaza Fox News. continuă pe România Liberă

Vladimir Putin acuza USA ca incearca sa creeze o lume unipolara, afectand astfel pacea globala

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat ca Statele Unite ale Americii incearca sa creeze o lume unipolara, pentru a detine suprematia, adaugand ca principiile de cooperare internationala au fost.

Vladimir Putin ACUZA SUA: Vor sa creeze o lume unipolara

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a denuntat tentativele Statelor Unite de a crea o lume unipolara, avertizand ca este afectata pacea la nivel global, informeaza Fox News, conform Mediafax. Imediat dupa.

Petro Poroshenko denunta ambitiile imperialiste ale lui Vladimir Putin, marcand separat Ziua Victoriei

Presedintele Ucrainei, Petro Poroshenko, a declarat ca tara sa nu va mai marca niciodata Ziua Victoriei impreuna cu Rusia, denuntand politicile expansioniste ale Kremlinului si acuzandu-l pe omologul sau rus, Vladimir Putin, ca incearca sa creeze un nou imperiu.

Vladimir Putin multumeste Marii Britanii, Frantei si SUA pentru contributia lor la victoria celui de-al Doilea Razboi Mondial

Presedintele rus Vladimir Putin a multumit, sambata, fostilor aliati ai Rusiei in cel de-al Doilea Razboi Mondial, Marea Britanie, Franta si Statele Unite, scrie ABC News. Parintii si bunicii nostri au.

VIDEO Vladimir Putin a multumit Marii Britanii, Frantei si Statelor Unite pentru contributia lor la victoria din 1945 impotriva Germaniei naziste

Presedintele rus Vladimir Putin a multumit sambata Marii Britanii, Frantei si Statelor Unite pentru contributia lor la victoria contra Germaniei naziste in 1945. Liderul de la Kremlin a facut aceste afirmatii cu ocazia cereminiilor organizare sambata in Rusia pentru a marca 70 de ani de la sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, desfasurate sambata in Piata Rosie din Moscova.

Angela Merkel s-a intalnit cu Vladimir Putin la Moscova: Am discutat despre integritatea teritoriala a Ucrainei

Cancelarul german l-a vizitat astazi la Moscova pe liderul rus Vladimir Putin, desi ieri a refuzat sa ia parte la ceremoniile care marcau 70 de ani de la terminarea celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Angela Merkel a depus o coroana de flori la Mormantul Soldatului Necunoscut si apoi a avut o intrevedere cu Vladimir Putin.

Vladimir Putin avertizeaza ca s-a incercat crearea unei lumi unipolare

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a transmis, sambata, intr-o declaratie adresata subtil catre NATO, ca aliantele militare au castigat putere si a avertizat de crearea unei lumi unipolare, in defavoarea Moscovei, comenteaza Fox News.

Angela Merkel si Vladimir Putin se intalnesc astazi la Moscova

Cancelarul german Angela Merkel a sosit la Moscova, astazi, pentru a aduce un omagiu memoriei soldatilor sovietici ucisi in Al Doilea Razboi Mondial, urmand sa aiba o intrevedere cu presedintele Vladimir Putin.

VIDEO Vladimir Putin se alatura unei defilari de 250.000 de persoane la Moscova, cu un portret al tatalui sau in maini

Presedintele rus Vladimir Putin s-a alaturat sambata, in Piata Rosie din Moscova, unei defilari estimate la circa 250. 000 de persoane care comemoreaza aparatorii patriei impotriva Germaniei naziste, tinand in maini un portret al tatalui sau, fost combatant in Al Doilea Razboi Mondial, relateaza Agerpres.

Ziua Victoriei la Moscova. Vladimir Putin: Principiile de baza ale cooperarii internationale au fost ignorate frecvent in ultimele decenii

Peste 20 de lideri de stat se afla la Moscova pentru a participa la evenimentele organizate de presedintele Vladimir Putin, insa multi altii au boicotat sarbatorirea din cauza rolului Rusiei in criza din Ucraina. La inceperea paradei militare, Putin a multumit poporului francez, britanic si american pentru contributia lor la victoria din Al Doilea Razboi Mondial, dar a adaugat ca in ultimii ani cooperarea internationala a fost supusa riscului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )