Libnet.ro
UNICEF

09:15

Vladimir Putin, amenintari la adresa NATO: Ne vom orienta fortele armate catre teritoriile de unde vin amenintari

România Liberă România Liberă,
Vladimir Putin, amenintari la adresa NATO: Ne vom orienta fortele armate catre teritoriile de unde vin amenintari

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat, marti, ca Moscova va fi obligata sa isi indrepte fortele armate impotriva oricarei tari care ar ameninta Rusia. continuă pe România Liberă

Vladimir Putin: Rusia trebuie sa se apere daca este amenintata, NATO vine la frontierele noastre

Rusia trebuie sa se apere cu fortele sale armate si cu forta sa de atac daca este amenintata, intrucat NATO vine la frontierele sale, a declarat marti presedintele rus Vladimir Putin, potrivit AFP.

Vladimir Putin: Fortele nucleare ruse, dotate cu 40 de rachete balistice care vor putea strapunge orice sistem de aparare

Liderul rus Vladimir Putin a anuntat ca fortele nucleare ruse vor primi in acest an peste 40 de rachete balistice intercontinentale capabile sa strapunga orice sistem de aparare antiracheta. Fortele.

Recep Tayyip Erdogan, suparat pe Vladimir Putin ca l-a facut sa astepte inaintea unei intalniri la Baku

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a fost vizibil deranjat de intarzierea omologului sau rus, Vladimir Putin, la o intalnire la Baku. Erdogan l-a asteptat minute bune pe liderul de la Kremlin, scrie ziarul rus.

Wall Street Journal: Vladimir Putin deschide un front arctic in noul Razboi Rece

Cei 7 lideri mondiali care s-au intalnit saptamana aceasta in Bavaria au promis luni sa extinda sanctiunile daca Rusia nu renunta la agresiunea impotriva Ucrainei. Sanctiunile anterioare nu au descurajat Kremlinul, iar intrebarea acum nu este daca presedintele rus Vladimir Putin va lovi din nou, ci care este urmatoarea sa tinta, scrie Wall Street Journal.

Pentagonul vrea sa stationeze armament greu in tarile baltice si est-europene, intre care si Romania. Masura ar trimite un mesaj aliatilor si lui Vladimir Putin ca SUA vor apara membrii NATO care sunt aproape de Rusia

Pentagonul intentioneaza sa stationeze armament greu, intre care tancuri, precum si 5. 000 de militari in cateva state est-europene si in tarile baltice, au declarat oficiali americani si din cadrul NATO, in eforturile de disuasiune a unei agresiuni ruse in Europa, relateaza New York Times.

Un oficial rus lanseaza acuzatii GRAVE la adresa NATO: incearca sa impinga Rusia spre o noua cursa a inarmarii

Tarile membre NATO incearca sa atraga Rusia intr-o noua cursa a inarmarii, a afirmat adjunctul ministrului rus al Apararii, Anatoli Antonov.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )