Libnet.ro
UNICEF

16:00

Vladimir Putin, arzand in flacarile iadului. Pictura controversata care a aparut intr-o biserica din Ucraina - VIDEO

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin, arzand in flacarile iadului. Pictura controversata care a aparut intr-o biserica din Ucraina - VIDEO

O pictura care-l infatiseaza pe Vladimir Putin arzand in flacarile iadului a aparut intr-o biserica din Cervonohrad, regiunea Liov. Pictura se afla in biserica greco-catolica. continuă pe Antena3

Un jurnalist rus, cunoscut drept opozant al lui Vladimir Putin a murit dupa mai bine de o luna in care s-a aflat o coma: Nikolai Andruscenko fusese batut pe strada

Un jurnalist rus, cunoscut drept un opozant al presedintelui Vladimir Putin a murut miercuri, la varsta de 73 de ani, informeaza Interfax, potrivit Gandul. info. Nikolai Andruscenko, co-fondatorul.

FOTO + VIDEO. Vladimir Putin ar urma sa trimita arsenal militar la granita cu Coreea de Nord, dupa ce si China si-a securizat frontiera, de teama unui val de refugiati, in cazul unui atac american impotriva regimului de la Phenian

Presedintele rus Vladimir Putin ar urma sa trimita trupe si echipament militar la granita Rusiei cu Coreea de Nord, in contextul in care Administratia Donald Trump l-a amenintat pe liderul de la Phenian, Kim Jong-un, cu un posibil atac, in cazul in care va continua testele nucleare.

Noi dovezi privind implicarea lui Vladimir Putin in alegerile din SUA

Un centru rus pentru studii strategice politice, controlat presedintele Vladimir Putin, a redactat un plan pentru a inclina balanta in favoarea lui Donald Trump, la alegerile prezidentiale din 2016, care.

Vladimir Putin a decretat mobilizarea rezervistilor

Presedintele rus Vladimir Putin a semnat un decret privind derularea instruirilor militare timp de 2 luni in anul curent pentru militarii trecuti in rezerva. Documentul corespunzator a fost publicat pe portalul oficial de informatii juridice al Federatiei Ruse, transmite RIA Novosti.

Vladimir Putin a spus cine ar vrea sa fie succesorul sau

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat joi ca succesorul sau la presedintia Federatiei Ruse va fi ales de poporul rus si numai in urma unui proces electoral, potrivit Reuters.

Vladimir Putin spune ca poporul rus va decide, la urne, cine ii va fi succesorul

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat joi ca numai poporul rus va alege cine ii va succeda in functia de sef al statului, prin intermediul procesului electoral, relateaza Reuters.

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a discutat telefonic despre conflictul din estul Ucrainei cu Franta, Germania si Ucraina

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a discutat la telefon cu liderii Frantei, Germanii si Ucrainei in privinta desfasurarilor din estul Ucrainei.

in ciuda investigatiilor aparute in presa, Vladimir Putin si Dimitri Medvedev sunt modesti, potrivit declaratiilor de avere publicate

Kremlinul a facut publice declaratiile de avere ale presedintelui rus Vladimir Putin si cea a premierului Dmitri Medvedev. La o prima vedere, contrar tuturor investigatiilor aparute in presa, cea mai recenta fiind a opozantului rus Aleksei Navalnii, lideri mai modesti nu prea gasesti . Astfel, pe parcursul anului precedent, cei doi ar fi avut venituri de putin peste 150 mii de dolari fiecare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )