Libnet.ro
UNICEF

06:30

Vladimir Putin ar avea o noua iubita, o fosta campioana mondiala la box

Adevărul Adevărul,
Vladimir Putin ar avea o noua iubita, o fosta campioana mondiala la box

Presedintele rus Vladimir Putin ar avea o noua iubita, o fosta campioana mondiala la box, Natalia Ragozina, poreclita Barosul din Nijni Tagil. Zvonurile despre noua idila a presedintelui rus au aparut dupa ce pe site-ul oficil al Kremlinului au aparut fotografii cu cei doi la un eveniment sportiv. continuă pe Adevărul

Ea este noua iubita a lui Vladimir Putin. Este supranumita Barosul

O fosta campioana de box a Rusiei, Natalia Ragozina, supranumita Barosul, s-a afisat alaturi de presedintele Vladimir Putin, cu care impartaseste pasiunea pentru efortul fizic, ceea ce a facut sa.

Presa rusa: Zvonuri despre o posibila relatie intre Vladimir Putin si o fosta campioana de box

Presa rusa abunda in zvonuri potrivit carora presedintele rus Vladimir Putin ar avea o relatie cu o fosta campioana de box a Rusiei, Natalia Ragozina, scrie The Daily Beast. Cei doi s-au afisat impreuna la.

Presedintele rus Vladimir Putin a explicat unui elev de 11 ani de ce rubla se ieftineste puternic

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a explicat unui elev care este situatia privind cursul de schimb valutar al rublei, precizand ca trebuie de facut tot posibilul ca valuta ruseasca sa nu depinda de pretul la petrol.

FOTO+VIDEO: Vladimir Putin, surprins in timp ce facea exercitii in sala de fitness

Presedintele rus, Vladimir Putin, a fost surprins in timp ce facea exercitii la sala de fitness a resedintei sale din Soci, alaturi de premierul Dmitri Medvedev.

VIDEO Cum isi intareste Vladimir Putin imaginea de lider puternic: Trage de fiare impreuna cu Medvedev si frige carne la gratar

Kremlinul a facut publice imagini cu presedintele Vladimir Putin la sala de sport alaturi de premierul Dmitry Medvedev, aparent destinate sa intareasca imaginea de dur a lui Putin, in conditiile in care cota sa de popularitate este in scadere, scrie The Moscow Times.

VIDEO Cum isi intareste Vladimir Putin imaginea de lider puternic, pe fondul scaderii de popularitate: Trage de fiare impreuna cu Medvedev si frige carne la gratar

Kremlinul a facut publice imagini cu presedintele Vladimir Putin la sala de sport alaturi de premierul Dmitry Medvedev, aparent destinate sa intareasca imaginea de dur a lui Putin, in conditiile in care cota sa de popularitate este in scadere, scrie The Moscow Times.

Rusia: Kremlinul a publicat fotografii cu Vladimir Putin in timp ce face exercitii la sala de forta (FOTO)

Cateva fotografii cu Vladimir Putin surprins in timp ce facea exercitii la sala de forta impreuna cu premierul Dmitri Medvedev au fost publicate de Kremlin. Scopul publicarii pozelor este de a imbunatati.

FOTO VIDEO Vladimir Putin si Dmitri Medvedev si-au facut gimnastica de dimineata impreuna, la Soci

Presedintele rus Vladimir Putin si premierul Dmitri Medvedev si-au facut, duminica, gimnastica de dimineata si apoi au luat micul dejun, impreuna, la resedinta liderului de la Kremlin de la Marea Neagra, Bociarov Rucei, din apropiere de Soci.

Secretele lui Vladimir Putin. Cum se mentine presedintele rus in forta

De la calarie pana la vanatoare, Vladimir Putin le-a facut pe toate. Si a tinut ca de fiecare data sa existe si dovezi. Imaginile au facut inconjurul internetului si astazi s-au mai adaugat cateva.

Paranoia lui Vladimir Putin ar putea conduce la un razboi nuclear

Vladimir Putin habar n-are nimic de strategie, noteaza The Week. in ultimii doi ani, a esuat in aspiratia lui de a readuce Rusia in randurile puterilor mondiale. Fixatia cu Crimeea, combinata cu sustinerea separatistilor din estul Ucrainei, a reprezentat un dezastru pentru interesele Rusiei. Miopia strategica a lui Putin l-ar putea face sa recurga la masuri nucleare, doar pentru a-si pastra puterea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )