Libnet.ro
UNICEF

13:00

Vladimir Putin a dat ORDIN sa fie consolidate controalele la frontiera cu Ucraina

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin a dat ORDIN sa fie consolidate controalele la frontiera cu Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin a dat ordin sambata sa fie consolidate controalele la frontiera cu Ucraina, luata cu asalt de catre locuitori din estul acestei tari care se refugiaza din calea luptelor, a. continuă pe Antena3

Putin a dat ordin sa fie consolidate controalele la frontiera cu Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin a dat ordin sambata sa fie consolidate controalele la frontiera cu Ucraina, relateaza AFP. Putin a dat ordin sa fie adoptate toate masurile necesare pentru impiedicarea.

Putin intareste controalele la frontiera cu Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin a dat ordin sambata sa fie consolidate controalele la frontiera cu Ucraina, a anuntat serviciul de presa al Kremlinului citat de agentiile rusesti, relateaza AFP.

Culisele primului interviu acordat de Vladimir Putin presei occidentale dupa izbucnirea crizei din Ucraina: Presedintele rus, o persoana cu o carisma rece si cu rigiditatea brutala a unui timid

Presedintele rus Vladimir Putin a dat dovada de o carisma rece in primul primul interviu acordat presei occidentale de la izbucnirea crizei din Ucraina, la care s-a prezentat cu o intarziere de cateva ore si fara sa ceara inainte temele intrebarilor, au relatat jurnalistii de la TF1 si Europe1. Interviul urmeaza sa fie difuzat miercuri seara, inainte de sosirea liderului rus in Franta pentru ceremoniile organizate cu ocazia debarcarii aliatilor in Normandia.

Vladimir Putin: Rusia nu putea permite ca Peninsula Crimeea sa devina parte a NATO

Presedintele rus, Vladimir Putin, a afirmat ca Moscova nu putea permite ca Peninsula Crimeea sa intre in componenta NATO, relateaza Rossia 24. Vreau sa fie clar si sincer. Mentineam un dialog cu partenerii .

Vladimir Putin zambeste

E adevarat ca Vladimir Putin a clipit in confruntarea cu puterile occidentale. Planul sau maximal, de a lega de uscat Crimeea anexata destabilizand complet sudul Ucrainei de la Luhansk pana la Odessa, a esuat. Ideologul Kremlinului, Aleksandr Dughin, indeamna in continuare la atacuri asupra Dnipropetrovskului sau Odessei, orasul aflat atat de aproape de Romania. In acelasi timp, chiar astazi, Vladimir Putin sta in Franta umar la umar cu cei mai puternici lideri occidentali. Aici, in Romania, entuziasmati de vizitele in serie a trei inalti oficiali americani, am pierdut un detaliu esential: dupa ce a clipit, presedintele Rusiei a si zambit.

Vladimir Putin ordona Serviciilor Secrete rusesti sa intareasca protectia granitei cu Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat Serviciilor Secrete rusesti FSB) sa intareasca protectia granitei dintre Rusia si Ucraina, informeaza Reuters citand agentiile ruse de presa.

Barack Obama si Vladimir Putin au avut o intalnire privata in Normandia

Barack Obama a avut vineri o scurta discutie privata, de aproximativ zece minute, cu presedintele Rusiei, Vladimir Putin, cu ocazia ceremoniei organizate la 70 de ani de la Debarcarea in Normandia. Informatia a fost confirmata de presedintia franceza.

Discutie privata intre Barack Obama si Vladimir Putin, in Normandia

Presedintele american, Barack Obama, a avut o scurta discutie privata, de aproximativ zece minute, cu omologul sau rus, Vladimir Putin, vineri, cu ocazia ceremoniei organizate la 70 de ani de la Debarcarea in Normandia .

Premierul Australiei spune ca Vladimir Putin va fi prezent la Summitul G20

Premierul Australiei, Tony Abbott foto stanga), a declarat ca presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este asteptat sa participe la summitul G20, programat sa se desfasoare in acest an, la Brisbane. Si asta, in.

David Cameron catre Vladimir Putin: Rusia nu trebuie sa se mai amestece in treburile interne ale Ucrainei

Premierul britanic David Cameron a avut, joi, o intrevedere, la Paris, cu presedintele Vladimir Putin, in care i-a transmis liderului rus ca Moscova ar trebui sa nu mai intervina in treburile interne ale Ucrainei, informeaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )