Libnet.ro
UNICEF

10:00

Vladimir Putin: Rusia este un partener de incredere pentru ca nu danseaza dupa cum ii canta altii

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin: Rusia este un partener de incredere pentru ca nu danseaza dupa cum ii canta altii

Moscova este un partener de incredere, care isi concepe politica externa independent de schimbarile de situatie de pe arena globala, a declarat presedintele rus Vladimir Putin, sambata, in cadrul unei emisiuni televizate, relateaza Sputnik, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin: Rusia este un partener de incredere pentru ca nu danseaza dupa cum ii canta altii

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca Moscova este un partener de incredere, care isi concepe politica externa independent de schimbarile de situatie de pe arena globala, in cadrul unei emisiuni televizate, relateaza Sputnik , in pagina.

Vladimir Putin: Rusia este un partener de incredere pentru ca nu danseaza dupa cum ii canta altii

Moscova este un partener de incredere, care isi concepe politica externa independent de schimbarile de situatie de pe arena globala, a declarat presedintele rus Vladimir Putin, sambata, in cadrul unei emisiuni televizate, relateaza Sputnik, in pagina electronica.

Vladimir Putin: Rusia este gata sa coopereze cu noul presedinte al SUA, indiferent cine va fi el

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat sambata ca Rusia este gata sa coopereze cu Statele Unite ale Americii SUA) indiferent de cine va fi noul presedinte american dupa alegerile din 2016, relateaza.

Vladimir Putin: Rusia va colabora cu oricine va castiga alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016. Avem interese comune

Vladimir Putin da asigurari potrivit carora Rusia va colabora cu oricine va castiga alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016. Asta, deoarece, chiar daca exista diferente intre cele doua tari, ele.

Vladimir Putin: Rusia are doar doi aliati, armata si marina de razboi/ Nu ne temem de nicio amenintare/ Nu recomandam nimanui sa ne vada sau sa ne trateze ca dusman (VIDEO)

Traditionala conferinta de joi tinuta de Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a transformat in timp intr-un urias exercitiu de PR pentru presedinte, care promite cu aceasta ocazie rezolvarea a diferite.

De ce spune Putin ca Rusia este un partener de incredere

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarat, sambata, in cadrul unei emisiuni televizate, ca Rusia este un partener de incredere care isi concepe politica externa independent de schimbarile de situatie de pe arena globala.

Vladimir Putin: imi asum ca este imposibil un razboi intre Rusia si Ucraina

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat joi ca un razboi intre Rusia si Ucraina este imposibil, afirmand si ca nici un soldat rus nu participa la confruntarile din estul Ucrainei, informeaza agentia.

VIDEO Vladimir Putin: Varful dificultatilor economice a trecut / Nu ne temem de nicio amenintare / Rusia nu are trupe in Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, isi tine joi traditionala conferinta de presa in care raspunde la sute de intrebari de la ziaristi, dar si de la cetateni. Conferinta s-a transformat in timp intr-un urias exercitiu de PR pentru presedintele rus, care promite cu aceasta ocazie rezolvarea a diferite probleme ale rusilor simpli, dar da si mesaje politice. Putin a declarat ca economia rusa a depasit varful dificultatilor pe care le-a traversat din cauza sanctiunilor internationale impuse in urma crizei ucrainene si a caderii cotatiei petrolului, si a sustinut din nou ca Rusia nu are trupe in Ucraina, scrie AFP. Intra in text pentru a vedea declaratiile facute Vladimir Putin in conferinta anuala de intrebari si raspunsuri.

Vladimir Putin sustine ca Rusia va colabora cu Statele Unite intrucat cele doua tari au interese comune

Rusia va colabora cu oricine va castiga alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016, a asigurat presedintele rus Vladimir Putin, adaugand ca, in pofida diferentelor dintre cele doua tari, ele au multe interese comune, relateaza Russia Today , in.

Vladimir Putin afirma ca Rusia va colabora cu Statele Unite intrucat cele doua tari au interese comune

Rusia va colabora cu oricine va castiga alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016, a asigurat presedintele rus Vladimir Putin, adaugand ca, in pofida diferentelor dintre cele doua tari, ele au multe interese comune, relateaza Mediafax, citand Russia Today.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )