Libnet.ro
UNICEF

06:00

Vladimir Putin a semnat un decret care permite strainilor sa se inroleze in armata rusa, cu o singura conditie

B1 B1,
Vladimir Putin a semnat un decret care permite strainilor sa se inroleze in armata rusa, cu o singura conditie

Presedintele Vladimir Putin a semnat un decret care permite strainilor sa se inroleze in armata rusa, informeaza BBC News. Expertii de la Moscova sustin ca aceasta masura nu are legatura cu criza din. continuă pe B1

Putin a semnat un decret prin care strainii pot lupta in armata Rusiei

Presedintele rus Vladimir Putin a semnat saptamana trecuta un decret prin care luptatorii straini se pot inrola in armata Kremlinului, una dintre principalele conditii fiind sa vorbeasca limba rusa, informeaza site-ul Ukraine Today.

Un decret emis de Putin le permite strainilor sa se inroleze in armata rusa

Presedintele Vladimir Putin a emis un decret care le permite strainilor sa se inroleze in armata rusa pentru cel putin cinci ani, informeaza BBC News. Potrivit expertilor de la Moscova, aceasta dispozitie nu.

Conditia impusa de Putin pentru cei care vor sa se inroleze in armata rusa

Strainii care vor sa se inroleze in armata rusa pot sa faca acest lucru pentru cel putin cinci ani, potrivit unui decret emis de presedintele Vladimir Putin, expertii de la Moscova sustinand ca aceasta dispozitie nu are legatura cu criza din Ucraina.

Vladimir Putin a castigat titlul de Omul Anului 2014 pentru coruptie si crima organizata

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a fost numit Omul Anului 2014 de catre Proiectul pentru Raportarea Crimei Organizate si Coruptiei Organized Crime and Corruption Reporting Project OCCRP), un premiu acordat anual persoanei care isi aduce cea mai mare contributie la promovarea activitatii criminale. Printre castigatorii anteriori se numara Parlamentul Romaniei 2013) sau presedintele Azerbaijanului 2012).

Vladimir Putin, desemnat Persoana Anului 2014 la categoria crima organizata si coruptie. Viktor Orban, pe locul doi

Presedintele rus Vladimir Putin a fost desemnat Persoana Anului 2014 de catre OCCRP Organized Crime and Corruption Reporting Project), o distinctie acordata in fiecare an persoanei care contribuie cel mai mult la facilitarea si promovarea activitatii criminale organizate. Pe locul doi s-a aflat premierul ungar Viktor Orban, transmite Portfolio. hu.

Expert rus: Vladimir Putin nici nu banuieste ce demoni a trezit

Occidentul va renunta la sanctiunile impotriva Rusiei doar daca Vladimir Putin va preda complet sub controlul Kievului controlul teritoriilor ocupate in Donbas, sustine politologul rus Stanislav Belkovski.

SURSE: Vladimir Putin va face o vizita oficiala la Budapesta

Presedintele rus Vladimir Putin va efectua o vizita oficiala la Budapesta in martie, au declarat surse citate de cotidianul ungar Nepszava in editia de marti, relateaza site-ul Portfolio. hu, conform.

Conflict Rusia-Ucraina: O moarte anonima in razboiul secret al lui Vladimir Putin

O femeie din Rusia sustine ca detine o marturie scrisa, care demonstreaza ca fiul ei, soldat, a fost ucis intr-un oras de langa Donetk. Povestea acesteia survine in contextul in care autoritatile de la Moscova continua sa afirme ca niciun soldat al Rusiei nu a participat oficial in razboiul din Ucraina.

Conflict Rusia-Ucraina. O moarte anonima in razboiul secret al lui Vladimir Putin: Copiii nostri mor fara nume

O femeie din Rusia sustine ca detine o marturie scrisa, care demonstreaza ca fiul ei, soldat, a fost ucis intr-un oras de langa Donetk. Povestea acesteia survine in contextul in care autoritatile de la Moscova continua sa afirme ca niciun soldat al Rusiei nu a participat oficial in razboiul din Ucraina.

Cum a reusit un cercetator roman in SUA sa lanseze reteaua sociala Fyuse si aplicatia care permite utilizatorilor sa faca fotografii 3D: Investitorii nostri se uita la noi ca la urmatorul Facebook

O companie infiintata de un cercetator roman in Statele Unite a obtinut finantare de 3,35 milioane de dolari pentru a dezvolta tehnologii de procesare a imaginilor 3D. Printre cei care au investit in Fyusion este si Andreas Bechtolsheim, primul investitor major in Google, a relatat Wall Street Journal pe unul din blogurile sale. Radu Rusu este romanul care a creat compania si care in urma cu doi ani a castigat un premiu major in Robotica. El a vorbit pentru HotNews. ro despre aplicatia Fyuse pe care a lansat-o acum 2 saptamani, cum a creat Surround view pe mobil si despre cum vede internetul viitorului dupa ce 2014 a fost primul an in care smartphones au fost folosite mai mult decat calculatoarele.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )