Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin vrea sa continue dialogul pretios cu Angela Merkel pe tema Ucrainei

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin vrea sa continue dialogul pretios cu Angela Merkel pe tema Ucrainei

Presedintele rus Vladimir Putin vrea continuarea dialogului pretios privind Ucraina pe care il intretine cu cancelarul german Anghela Merkel, a afirmat purtatorul sau de cuvant intr-un interviu acordat televiziunii publice germane. Convorbirile prin telefon intre cei doi lideri sunt foarte valoroase, a declarat pentru postul de televiziune german ZDF Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al Kremlinului, potrivit unor extrase din emisiunea Berlin Direkt ce urmeaza sa fie difuzata duminica seara. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin vrea sa relanseze programul de fitness stalinist Pregatiti pentru munca si aparare

Presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat oficial ca va relansa regimul de fitness stalinist cunoscut ca GTO, acronimul rus pentru Pregatiti pentru munca si aparare. Programul mentionat de Putin in 2013.

Vladimir Putin a anuntat ca vrea sa continue dialogul pretios pe tema Ucrainei cu Angela Merkel

Presedintele rus vrea sa continue dialogulpretios privind Ucraina cu cancelarul german Angela Merkel, potrivit purtatorului de cuvant al acestuia. Potrivit luiDmitri Peskov, cei doi lideri au.

Angela Merkel spera ca amenintarile cu sanctiuni la adresa Rusiei ii vor descuraja escaladarea lui Putin in Ucraina

Sanctiunile suplimentare primite de Rusia ar trebui sa fie suficiente pentru a-i descuraja lui Vladimir Putin escaladarea in Ucraina, spera cancelarul german Angela Merkel. Aceasta spera ca, desiEuropa este.

Pozitia BLANDA a Germaniei in fata lui Vladimir Putin: Va fi suficient pentru RUSIA

Cancelarul german Angela Merkel si-a exprimat joi speranta ca amenintarea cu sanctiuni suplimentare la adresa Rusiei va fi suficienta pentru a descuraja escalada in Ucraina, insa a subliniat ca Europa este.

NSA a strans peste 300 de rapoarte despre Angela Merkel.

Agentia de informatii americana NSA a strans peste 300 de rapoarte despre cancelarul german Angela Merkel, afirma sambata revista Der Spiegel, citand informatii transmise de fostul consultant american Edward Snowden, relateaza Mediafax. Cancelarul figureaza printre cei 122 de sefi de stat si de guvern despre care NSA a strans informatii in mai 2009, potrivit site-ului revistei germane. Agentia americana a realizat peste 300 de rapoarte despre Angela Merkel, potrivit documentelor consultate .

Foreign Policy: Zece motive pentru a nu-l crede pe Vladimir Putin cand afirma ca nu vrea sa invadeze Ucraina

Jurnalistul Michael Weiss inainteaza intr-un articol publicat in Foreign Policy un numar de zece motive care ar putea sta la baza neincrederii in Vladimir Putin in momentul in care liderul de la Kremlin sustine ca nu doreste sa invadeze Ucraina.

Angela Merkel se va afla in iunie in Brazilia, urmand sa participe la partida Germania - Portugalia din cadrul CM 2014

Cancelarul german Angela Merkel intentioneaza sa efectueze o vizita oficiala in Brazilia in aceasta vara, la invitatia presedintei Dilma Rousseff, scrie AFP. Astfel, Merkel ar urma sa asiste la partida.

NSA a supravegheat 122 de sefi de stat si de guvern. Agentiaa strans peste 300 de rapoarte despre Angela Merkel

NSA a strans peste 300 de rapoarte despre Angela Merkel, cancelarul german fiind unul din cei 122 de sefi de stat si de guvern supravegheati de agentia de informatii americana, afirma sambata revista Der Spiegel, citand informatii transmise de fostul consultant american Edward Snowden, relateaza AFP.

Presa germana anunta ca NSA a strans peste 300 de rapoarte despre Angela Merkel

Agentia de informatii americana NSA a strans peste 300 de rapoarte despre cancelarul german Angela Merkel, afirma sambata revista Der Spiegel, citata de Mediafax. Cancelarul figureaza printre.

Presa: NSA a strans peste 300 de rapoarte despre Angela Merkel

Agentia de informatii americana NSA a strans peste 300 de rapoarte despre cancelarul german Angela Merkel, afirma sambata revista Der Spiegel, citand informatii transmise de fostul consultant american Edward.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )