Libnet.ro
UNICEF

06:00

Vodafone Group, dat in judecata pentru 1,37 mld euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vodafone Group, dat in judecata pentru 1,37 mld euro

Divizia din Grecia a Vodafone Group a fost data in judecata de un fost distribuitor elen, Mobile Trade Stores MTS), care cere despagubiri de 1,37 miliarde de euro pentru daunele suferite in urma anularii unor contracte de colaborare, relateaza Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Schumacher, dat in judecata pentru provocarea unui accident rutier in Spania, petrecut inaintea accidentului suferit la schi

Germanul Michael Schumacher nu este lasat in pace nici pe patul de spital: Acesta este dat in judecata pentru un accident rutier provocat anul trecut in Spania, in luna noiembrie. Schumacher este chemat in judecat.

Michael Schumacher a fost dat in judecata pentru un accident rutier

Michael Schumacher, aflat in spital de pe 29 decembrie 2013, in urma unui accident de schi, a fost denuntat pentru un accident rutier produs in Spania, pe 17 noiembrie 2013.

Un comisar de la Garda Financiara Bihor a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta

Un comisar al Comisariatului Garzii Financiare Bihor a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, care il acuza de trafic de influenta dupa ce a primit aproape o mie de euro si o jumatate de.

Comisar al Garzii Financiare Bihor, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Un comisar al Garzii Financiare Bihor a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, pentru trafic de influenta, informeaza Directia Nationala Anticoruptie DNA). Virgil Popa este acuzat ca a cerut si a primit 1. 000 de euro si 10 saci cu zahar de la administratorul unei firme ca sa il ajute cu niste documente cerute de IPJ Bihor.

Fostul senator Iosif Secasan, trimis in judecata pentru complicitate la dare si luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a fostului senator PNL Iosif Secasan, acuzat de complicitate la luare si dare de mita, suma vehiculata de DNA fiind de 200 euro, conform unui comunicat trimis astazi redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )