Libnet.ro
UNICEF

07:30

Voiculescu: PNL are actiuni imorale fata de PSD, incearca sa se imprieteneasca cu Traian Basescu. Fiecare partid din USL se consolideaza acum cu metodele lui

Adevărul Adevărul,
Voiculescu: PNL are actiuni imorale fata de PSD, incearca sa se imprieteneasca cu Traian Basescu. Fiecare partid din USL se consolideaza acum cu metodele lui

Dan Voiculescu a declarat, sambata, ca nu este voie ca USL sa participe la prezidentialele din 2014 cu doi candidati, el precizand ca, daca totusi acest lucru se va intampla, atunci si PC va avea un candidat propriu, arata Mediafax. Presedintele PC a atacat dur PNL, acuzand ca liberalii isi jignesc partenerii de alianta, incercand o apropiere de PDL si de Traian Basescu. continuă pe Adevărul

Dan Voiculescu: PNL are atitudini imorale fata de PSD si vrea sa se imprieteneasca cu Traian Basescu

Dan Voiculescu, fondatorul Partidului Conservator, a acuzat PNL-ul de atitudini imoral fata de PSD si ca incearca sa se imprieteneasca cu presedintele Traian Basescu, relateaza Romania Libera.

Voiculescu: PNL are actiuni imorale fata de PSD, incearca sa se imprieteneasca cu Traian Basescu

Dan Voiculescu a declarat, sambata, ca nu este voie ca USL sa participe la prezidentialele din 2014 cu doi candidati, el precizand ca, daca totusi acest lucru se va intampla, atunci si PC va avea un candidat propriu. Presedintele PC a atacat dur PNL, acuzand ca liberalii isi jignesc partenerii de alianta, incercand o apropiere de PDL si de Traian Basescu.

Dan Voiculescu: PNL are o atitudine imorala fata de PSD. PC ar putea avea candidat la alegerile prezidentiale

Presedintele de onoare al PC, Dan Voiculescu, a declarat, la Consiliul National al partidului, ca USL este in pericol, din cauza liberailor si ca, daca USL se va rupe si fiecare partid va avea un candidat pentru.

Crin Antonescu: Declaratia lui Voiculescu, profund nerusinata. ...

Presedintele PNL Crin Antonescu a catalogat ca fiind profund nerusinata afirmatia lui Dan Voiculescu potrivit caruia PNL, celalalt partener al nostru, nu de putine ori, a avut actiuni frivole fata de parteneri. PNL ne-a jignit si pe noi, continua sa aiba atitudini cel putin imorale fata de PSD; incearca sa se imprieteneasca cu PDL, cu Traian Basescu, dintr-un singur motiv. Potrivit gandul. info, Antonescu a sustinut ca PNL a fost defaimat de Dan Voiculescu. Atacul lui Antonescu se .

Hasotti (PNL): Dan Voiculescu este ultimul roman care poate sa dea lectii de moralitate ...

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a declarat, sambata, comentand afirmatiile presedintelui fondator al PC despre PNL, ca Dan Voiculescu este ultimul roman care poate sa dea lectii de moralitate politica, transmite medifax. Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat, sambata la sedinta consiliului National al particului, ca PSD se consolideaza, pentru rezultate bune in 2014, iar PNL are actiuni frivole fata de parteneri si actiuni cel putin imorale fata de .

Voiculescu PNL ne-a jignit si pe noi, continua sa aiba atitudini cel putin imorale ...

Fondatorul Partidului Conservator a lansat un atac dur la adresa PNL, in cadrul Consiliului National al formatiunii. De asemenea, Dan Voiculescu au avertizat ca ar putea avea candidat propriu la prezidentiale. Presedintele PNL Crin Antonescu a catalogat ca fiind profund nerusinata afirmatia lui Dan Voiculescu potrivit caruia PNL, celalalt partener al nostru, nu de putine ori, a avut actiuni frivole fata de parteneri. PNL ne-a jignit si pe noi, continua sa aiba atitudini cel putin imorale .

Editorul NewEurope, Basil Coronakis: Am vorbit cu Dan Voiculescu inainte de publicarea articolului Basescu, ultimul autocrat al Europei / Voiculescu nu are nici o legatura de afaceri cu publicatia, dar ne cunoastem de multi ani

Editorul NewEurope, Basil Coronakis, a declarat, marti, intr-un interviu telefonic pentru HotNews. ro, ca Dan Voiculescu nu are nici o legatura de afaceri cu actionariatul publicatiei de la Bruxelles, dar a admis ca-l cunoaste, ca in trecut a scos versiunea tiparita a publicatiei la una din tipografiile lui Voiculescu de la Bucuresti si ca s-a consultat cu el telefonic inainte de publicarea articolului Basescu, ultimul autocrat al Europei. Coronakis a mai spus ca semnatura autorului, Dietmar Bergtahl, este un pseudonim folosit de unul dintre asociatii NewEurope. Acesta a preferat sa foloseasca un pseudonim, sustine Konorakis, fiind vorba de un subiect sensibil care i-ar fi pus autorului viata in pericol.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )