Libnet.ro
UNICEF

01:05

Volksbank castiga in tribunal o lupta pe conversia unui credit din franci elvetieni in lei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Volksbank castiga in tribunal o lupta pe conversia unui credit din franci elvetieni in lei

Volksbank Romania a castigat un proces privind conversia creditului din franci elventieni CHF) in lei RON) la cursul istoric, Judecatoria Miercurea Ciuc motivand ca cererea clientului privind conversia creditului din CHF in RON la cursul valutar din. continuă pe Wall-Street Ro

Un debitor a pierdut procesul cu Volksbank privind creditul in CHF

Volksbank Romania a castigat un proces privind conversia unui credit din franci elvetieni in lei la cursul istoric, Judecatoria Miercurea Ciuc motivand ca solicitarea debitorului este inadmisibila, in conditiile in care acesta a avut posibilitatea oricand sa solicite bancii conversia creditului sau, in baza articolului 4. 3 din contract, conform unui comunicat al institutiei bancare remis azi redactiei.

Deva: O farmacista din Simeria si-a achitat rata unui credit in franci elvetiani cu sapte kilograme de monede

O farmacista din Simeria si-a achitat, miercuri, o parte din rata unui credit in franci elvetieni in monede. Femeia s-a prezentat la ghiseul unei banci din Deva cu o cutie in care a strans circa 7 kilograme de.

Rata unui credit in franci elvetieni, achitata cu 7 kilograme de monede: Doresc sa protestez si sa trag un semnal de alarma!

O farmacista din orasul Simeria si-a achitat, miercuri, o parte din rata la un credit in franci elvetieni folosindu-se numai de monede, femeia prezentandu-se la ghiseul unei banci din Deva cu o cutie in care a.

Povestea bibliotecarei care parcurge saptamanal 7 km pe jos, pentru ca elevii unui sat din Apuseni sa aiba acces la lectura

Intr-o lume in care lectura este pretuita tot mai putin, o bibliotecara din Muntii Apuseni lupta sa le insufle copiilor dragostea pentru carti. De ani de zile, parcurge cate 7 kilometri pe jos pana intr-un sat unde elevii nu au acces la o bliblioteca, dar au in schimb mult interes pentru lumile fermecate ascunse in paginile volumelor. Impreuna cu femeia, descopera povesti care le stimuleaza inteligenta si imaginatia.

Suedia: Alerta la sediul unui ziar din cauza unui pachet suspect

Un colet suspect a fost trimis miercuri in localitatea suedeza orebro unui ziar local care a publicat anterior caricaturi cu profetul Mahomed ale lui Lars Vilks, gazda dezbaterii vizate de atacul armat comis la Copenhaga sambata dupa-amiaza, relateaza Mediafax.

Inventia unui licean din Constanta: Tumori diagnosticate printr-un simplu click, fara biopsie. Ideea i-a venit din propria experienta

Un elev din Constanta a creat un un sistem informatic care permite diagnosticarea naturii unei tumori in doar cateva secunde. Ideea a pornit de la experienta personala, prin care a trecut la varsta de 15 ani.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )