Libnet.ro
UNICEF

17:00

Volkswagen aloca zece miliarde de dolari pentru procesele din SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Volkswagen aloca zece miliarde de dolari pentru procesele din SUA

Volkswagen AG a acceptat sa aloce cel putin zece miliarde de dolari pentru a rezolva plangerile civile din SUA si procesele cu proprietarii vehiculelor diesel echipate sa treaca de controlul poluarii, au declarat, pentru Bloomberg, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul. continuă pe Ziarul Bursa

Volkswagen va plati zece miliarde de dolari ca daune in scandalul noxelor din SUA

Grupul german Volkswagen a rezervat o suma de cel putin zece miliarde de dolari pentru a rezolva plangerile civile din SUA.

Rusia a castigat un proces de 50 de miliarde de dolari pentru demantelarea Yukos. Argumentul Moscovei: nu a ratificat un tratat

Un tribunal olandez a decis miercuri ca Rusia nu trebuie sa plateasca despagubiri in valoare de 50 de miliarde de dolari catre fostii actionari majoritari ai Yukos, o victorie majora pentru Moscova in disputa privind demantelarea companiei care a fost la un moment dat cel mai mare producator de titei din tara.

OECD: Comertul cu produse contrafacute, aproape 500 miliarde dolari pe an

Produsele piratate si contrafacute reprezinta 2,5% din comertul mondial sau aproximativ 461 miliarde dolari pe an, ceea ce afecteaza in mod semnificativ bugetele companiilor si statelor, a apreciat ieri Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD), informeaza Reuters, conform Agerpres.

Caixabank ofera un miliard de dolari pentru preluarea integrala a BPI Portugalia

Caixabank SA, a treia banca majora din Spania, ofera 908 milioane de euro un miliard de dolari) pentru preluarea restului de 56% din actiunile bancii portugheze Banco BPI SA, dupa ce, duminica, nu a reusit sa ajunga la un acord privind participatiile detinute in grupul portughez pe piata din Angola.

Interesul pentru derivate, din nou foarte redus

Dupa jumatate din programul de tranzactionare, sedinta de la mijlocul saptamanii se anunta una slaba.

Klaus Iohannis va returna imediat chiria incasata pentru casa din Sibiu pierduta in justitie, incepand cu data deciziei definitive

Presedintele Klaus Iohannis va returna imediat sumele care i-au fost virate in baza contractului de inchieriere incepand cu data comunicarii deciziei civile a Curtii de Apel Brasov prin care a pierdut dreptul de proprietate asupra unui imobil din centrul Sibiului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )