Libnet.ro
UNICEF

00:08

Vor sa domine lumea! Reactia Rusiei dupa discursul lui Obama privind starea natiunii

Antena3 Antena3,
Vor sa domine lumea! Reactia Rusiei dupa discursul lui Obama privind starea natiunii

Oficialii rusi acuza Statele Unite ca vor sa domine lumea, impunandu-si pozitia in fata europenilor in privinta crizei ucrainene. Acuzatiile vin dupa discursul presedintelui american Barack Obama privind. continuă pe Antena3

Rusia, reactie la discursul lui Obama despre Starea Natiunii: Statele Unite ale Americii vor sa domine lumea

Rusia a acuzat miercuri Statele Unite ca vor sa domine lumea, ca raspuns la discursul presedintelui american Barack Obama privind Starea Natiunii. Statele Unite vor sa domine lumea, a declarat ministrul rus al.

Reactia Rusiei dupa reluarea luptelor in estul Ucrainei

Rusia este extrem de preocupata de intensificarea luptelor in estul Ucrainei, ceea ce l-a determinat pe presedintele rus Vladimir Putin sa-i trimita o scrisoare omologului sau ucrainean Petro Porosenko in care ii propune retragerea armelor grele de pe front, relateaza Mediafax.

Reatia Rusiei la discursul lui Obama despre Starea Natiunii

La doar cateva ore dupa ce presedintele american a sustinul discursul despre Starea Natiunii, Federatia Rusa a reactionat si a acuzat, miercuri, Statele Unite ca vor sa domine lumea deoarece isi impune pozitia in fata tarilor europene in privinta crizei din Ucraina.

Rusia acuza SUA ca vor sa domine lumea, dupa discursul lui Obama privind Starea Natiunii

Rusia a acuzat miercuri Statele Unite ca vor sa domine lumea, impunandu-si pozitia in fata europenilor in privinta crizei ucrainene, dupa discursul presedintelui american Barack Obama privind Starea Natiunii, relateaza AFP.

Rusia acuza SUA ca vor sa domine lumea, dupa discursul lui Barack Obama privind Starea Natiunii

Rusia a acuzat astazi Statele Unite ca vor sa domine lumea, impunandu-si pozitia in fata europenilor in privinta crizei ucrainene, dupa discursul presedintelui american Barack Obama privind Starea Natiunii, relateaza AFP.

Reactia PNL, dupa decizia finala in procesul lui Iohannis

Liderii PNL au reactionat dupa pronuntarea deciziei finale in procesul lui Klaus Iohannis si au cerut ca Victor Ponta sa-si dea demisia din fruntea Guvernului pentru afirmatiile facute in timpul campaniei referitoare la cazul fostului lider liberal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )