Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ce vor face unele dintre cele mai importante companii dupa Brexit

Playtech Playtech,
Ce vor face unele dintre cele mai importante companii dupa Brexit

Referendumul pentruBrexit ar putea avea efecte grave asupra sectorului tech din Marea Britanie. Avand in vedere rezultatele inregistrate la referendumul pentru Brexit, nimeni nu stie exact ce se va intampla in Marea Britanie in viitorul apropiat. Dupa cum probabil stiti deja, cetatenii au votat pentru iesirea din Uniunea Europeana, in conditiile in care rata de []. continuă pe Playtech

Cele mai importante scene din episodul Batalia Bastarzilor din Game of Thrones, explicate de producatori si actori. Ce secrete se ascund pe platourile de filmare (VIDEO)

Batalia Bastarzilor este cel mai asteptat episod de pana acum din Game of Thrones, dar si cel mai costisitor. Nu mai putin de 25 de zile de filmare i-au fost dedicate.

Blestemul lui Robert Baratheon, una dintre cele mai impresionante teorii a fanilor serialului Game of Thrones, a fost confirmata

Fanii celebrului serial Game of Thrones au lansat, de-a lungul timpului, nenumarate teorii cu privire la soarta personajelor lor favorite, iar odata cu difuzarea celui mai recent episod, Battle of.

Nigel Farange: Unul dintre cele puternice argumente ale taberei pro-Brexit a fost defapt o greseala

Nigel Farange, liderul partidului extremist UKIP si unul dintre principalii membri ai campaniei pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, a declarat vineri dimineata ca unul dintre cele mai importante ar.

Cum au abordat cele mai importante ziare din Marea Britanie tema referundumului din Regat (FOTO)

Vineri este ziua decisiva asupra viitorului Marii Britanii cu privire la iesirea sau ramanerea in UE. in acest sens publicatiile britanice au ales pentru prima pagina a ziarelor de astazi.

Cum au abordat cele mai importante ziare din Marea Britanie tema referendumului din Regat (FOTO)

Vineri este ziua decisiva asupra viitorului Marii Britanii cu privire la iesirea sau ramanerea in UE. in acest sens publicatiile britanice au ales pentru prima pagina a ziarelor de astazi.

Una dintre cele mai bogate pensionare din Romania. Ce suma primeste Monica Tatoiu in fiecare luna

Monica Tatoiu este o pensionara fericita. Aceasta se lauda cu o pensie considerabila care o ajuta sa-si indeplineasca toate poftele. Cu toate astea, ea spune ca nu arunca cu banii si este destul de.

Dumitru Dragomir rupe tacerea: Ponta, Oprea, Dragnea si Basescu sunt vinovati

Dumitru Dragomir a lansat o serie de acuzatii serioase la unele dintre cele mai importante personaje de pe scena politica, in conditiile in care a aflat ca este condamnat la 7 ani de inchisoare si.

Cele mai tari scene de sex din filme VIDEO

Cel mai tari scene de sex din filme? Pare mult spus si nu ne referim aici la productiile XXX specializate in acest tip de expunere. Cinefilii si criticii de film internationali au realizat o selectie cu cele mai memorabile scene de amor din filmele ce au fost lansate in ultimii 30 de ani. Iata cateva dintre acestea.

FOTO. Cele mai interesante caricaturi cu Brexit-ul

Caricaturistii si-au ascutit creioanele si au realizat o multime de desene in care surprind Brexit-ul si consecintele iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana. De la prabusirea unei stele de pe steagul UE pana la aruncarea in gol dintr-un avion, cu steagul britanic pe post de parasuta, va prezentam cele mai interesante desene, adunate de The Indepedent.

Dell a prezentat cele mai noi produse destinate companiilor

Dell a prezentat ier cele mai noi produse in cadrul turului anual Dell Be/ Future Ready /16. Dell Be/ Future Ready /16 este un evenimentde o zi, care acopera 17 tari din regiunea EMEA Europa, Orientul Mijlociu si Africa) si include sesiuni de informari si de break-out, precum si o expozitie in cadrul careia compania [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )