Libnet.ro
UNICEF

00:08

Vot pentru unire: Cetatenii din Republica Moldova, asteptati sa voteze unirea cu Romania la Marea Adunare Nationala la Chisinau

B1 B1,
Vot pentru unire: Cetatenii din Republica Moldova, asteptati sa voteze unirea cu Romania la Marea Adunare Nationala la Chisinau

Cetatenii din Republica Moldova sunt asteptati, duminica, sa participe la votul pentru unirea cu Romania, in cadrul Marii Adunari Nationale, organizata la Chisinau, informeaza Romania Libera. continuă pe B1

A fost gasit un nou prim-adjunct al procurorului general din Republica Moldova, dupa plecarea lui Andrei Pantea

Consiliul Superior al Procurorilor din Republica Moldova a desemnat un nou prim-adjunct al procurorului general. Functia a devenit vacanta dupa plecarea lui Andrei Pantea.

Republica Moldova risca sa piarda suportul UE si al FMI

In lipsa unui nou Guvern, Republica Moldova nu va mai putea beneficia de suport din partea Fondului Monetar International si din partea Uniunii Europene, avertizeaza coraportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova, Petras Austrevicius. Acesta face de urgenta apel catre politicienii moldoveni sa actioneze responsabil si sa purceada la formarea unui nou Executiv care sa fie cat mai eficient.

Natalia Gherman sustine ca Republica Moldova ramane ferm angajata pe calea reformelor si agendei europene

Prim-ministrul interimar al Republicii Moldova, Natalia Gherman, a precizat in cadrul unei intrevederi cu Petras Austrevi269;ius, co-raportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova, ca tara noastra ramane ferm angajata pe calea reformelor si agendei europene.

LIVETEXT VIDEO Zi istorica pentru Republica Moldova. La Chisinau, moldovenii cer unirea cu Romania

Dupa trecerea la grafie latina Prima Mare Adunare Nationala - 27 august 1989), schimbarea denumirii statului in Republica Moldova A Doua Mare Nationala - 16 decembrie 1990) si proclamarea Independentei fata de URSS A Treia Mare Adunare Nationala - 27 august 1991), a venit momentul sa fie convocata A Patra Mare Adunare Nationala: 5 iulie 2015.

Republica Moldova, santajabila si in pericol de avea curent electric doar cateva ore pe zi

SECURITATE in conditiile in care este dependenta de o singura sursa de aprovizionare, Republica Moldova este santajabila si exista riscul sa ramana in intuneric.

Traian Basescu, despre unirea Romaniei cu Republica Moldova: Refacerea integritatii teritoriale e demna de un partid care vrea sa faca ceva, un partid care vrea sa scrie istoria tarii (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost prezent la sedina PMP care a avut loc la Bascov unde a vorbit despre reuniunea Romaniei cu Republica Moldova Detalii AICI). Traian Basescu este de parere ca multi dintre.

Un important lider al Bisericii Ortodoxe din Grecia anunta ca va vota in favoarea reformelor la referendum: Voi da un vot pentru Europa

Mitropolitul Anthimos, unul dintre cei mai importanti lideri ai Bisericii Ortodoxe din Grecia, a incheiat, recent, o predica tinuta la Biserica Sf. Paul din Salonic anuntand ca va vota da la referendumul privind masurile de austeritate impuse Greciei. Mitropolitul le-a spus celor prezenti ca au dreptul sa voteze asa cum doresc, insa el va da un vot pentru Europa. Reactiile starnite au fost de la aplauze pana la strigate ale celor nemultumiti, relateaza Huffingtonpost.

Memorandum intre Ministerul Transporturilor si Ministerul Oceanelor si Pescuitului din Republica Coreea

Ministerul Transporturilor din Romania si Ministerul Oceanelor si Pescuitului din Republica Coreea au semnat, la Constanta, Memorandumul de intelegere in domeniul dezvoltarii cooperarii portuare.

Joseph Blatter acuza: Nicolas Sarkozy a incercat sa influenteze votul pentru Cupa Mondiala din Qatar

Joseph Blatter contraataca. Presedintele FIFA a acuzat intr-un interviu acordat unei publicatii germane, ca Franta si Germania au intervenit politic inaintea voturilor pentru organizarea Mondialele din 2018 si.

British Petroleum va plati, pentru dezastrul ecologic din Golful Mexicului, despagubiri de 18,7 miliarde dolari

British Petroleum va plati despagubiri de 18,7 miliarde dolari pentru dezastrul ecologic din Golful Mexic, informeaza B1 TV. Compania petroliera britanica va achita banii Administratiei federale din Statele Unite.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )