Libnet.ro
UNICEF

09:00

Vot in plen pentru numirea lui MRU la sefia SIE: 286 de parlamentari au semnat pe lista de prezenta. Pentru a exista cvorum era nevoie de prezenta a 278 de alesi

B1 B1,
Vot in plen pentru numirea lui MRU la sefia SIE: 286 de parlamentari au semnat pe lista de prezenta. Pentru a exista cvorum era nevoie de prezenta a 278 de alesi

Sedinta de plen in care se va da votul cu privire la numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE a inceput. 286 de parlamentari au semnat pe lista de prezenta din plen, in conditiile in care pentru a. continuă pe B1

Marti, la ora 17.00, se va vota in plen pentru numirea lui MRU la sefia SIE

Marti, la ora 17. 00, se va vota in plen pentru numirea lui MRU la sefia SIE, potrivit unor surse B1 TV. Este decizia luata la sedinta Biroului Permanent, iar propunerea apartine lui Valeriu Zgonea. Mihai Razvan.

Luni se anunta cand va avea loc audierea si votul in plen pentru numirea lui MRU la sefia SIE

Luni, birourile reunite anunta cand va avea loc plenul pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la Serviciul de Informatii Externe, informeaza B1 TV. PSD va vota impotriva, a anuntat premierul Victor Ponta. in.

Marti se va da votul in plen pentru numirea lui MRU la conducerea SIE

Marti se va vota numirea lui sefia lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, dar deputatii si senatorii PSD si ALDE ar putea lipsi astazi de la sedinta plenului reunit al celor doua camere parlamentare,.

Crin Antonescu, despre votul pentru numirea lui MRU la sefia SIE: Eu nu pot sa votez aceasta propunere. Este dreptul meu ca senator sa ma pot privi in oglinda

Crin Antonescu nu va merge ]n plenul Parlamentului sa voteze pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la SIE. Este si dreptul meu individual ca senator sa ma pot privi in oglinda si sa pot privi pe oricare.

Cand va avea loc votul in Plen pentru numirea lui Ungureanu la sefia SIE

Birourile Permantene Reunite vor anunta in cursul zilei de luni cand va avea loc plenul pentru numirea senatorului PNL, Mihai Razvan Ungureanu, la conducerea Serviciul de Informatii Externe.

Liviu Dragnea: Daca UNPR voteaza pentru numirea lui Ungureanu la SIE, vom intra intr-o alta etapa de colaborare (VIDEO)

Nou avertisment al lui Liviu Dragnea catre UNPR: daca alesii Uniunii vor vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, se intra intr-o alta etapa de colaborare, informeaza B1 TV. De aceasta.

Gabriel Oprea, despre numirea lui MRU la sefia SIE: Nu ne retragem cuvantul. De principiu il sprijinim pe presedintele Romaniei

Gabriel Oprea a fost prezent in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea, si a vorbit despre sustinerea pe care UNPR o acorda lui Mihai Razvan Ungureanu pentru numirea la sefia SIE. Pe.

Antonescu: Nu particip la votul pentru numirea lui Ungureanu la sefia SIE

Senatorul PNL Crin Antonescu, fost presedinte al partidului, spune ca nu va participa la votul de marti din Parlament pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE, el precizand ca este o decizie.

Parlamentul reunit, pentru votarea lui MRU la SIE. PSD boicoteaza sedinta LIVE

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului s-a reunit pentru a vota nominalizarea lui Mihai-Razvan Ungureanu pentru functia de director al Serviciului de Informatii Externe SIE). De la sedinta lipsesc.

Alina Gorghiu, despre votul privind numirea lui MRU la conducerea SIE: Pentru a nu stiu cata oara PSD-ul si Victor Ponta aleg varianta boicotului. Le este greu sa accepte o infrangere (VIDEO)

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca lipsa celor din PSD la votul pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE, demonstreaza inca o data ca premierul Victor Ponta nu accepta existenta unei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )