Libnet.ro
UNICEF

01:05

Votul in cazul premierului Victor Ponta aduce schimbari ale regulamentului Camerei Deputatilor

B1 B1,
Votul in cazul premierului Victor Ponta aduce schimbari ale regulamentului Camerei Deputatilor

Regulamentul Camerei Deputatilor privind situatia rezultata in urma respingerii solicitarii de incepere a urmaririi penale, asa cum s-a intamplat in cazul lui Victor Ponta, va fi modificat, a anuntat,. continuă pe B1

Cazul premierului Victor Ponta va fi discutat de Comisia pentru libertati civile a Parlamentului European, la cererea dreptei europene

Presedintele Grupului PPE, Manfred Weber, a cerut luni ca situatia premierului Victor Ponta, fata de care s-a cerut inceperea urmaririi penale, sa fie discutata in Parlamentul European, potrivit unui comunicat al conservatorilor europeni.

Ciprian Nica, vicepresedinte al Comisiei Juridice: Audierea finala in cazul premierului Victor Ponta va avea loc luni la ora 16:00

Deputatul PSD Ciprian Nica, vicepresedinte al Comisiei Juridice a afirmat ca, in urma audierii si a consultarii cu premierul Victor Ponta, s-a votat ca audierea finala sa aiba loc luni la ora 16:00,.

Calin Popescu Tariceanu, despre votul in cazul lui Victor Ponta: Rolul Parlamentului este de a limita abuzurile si excesele de putere. Justitia este criticabila

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a spus ca rolul Parlamentului este de a limita abuzurile si excesele de putere, referindu-se la votul in cazul premierului Victor Ponta. De asemenea, Tariceanu a.

Calin Popescu Tariceanu, despre votul in cazul lui Victor Ponta: Rolul Parlamentului este de a limita abuzurile si excesele de putere. Justitia este criticabila (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a spus ca rolul Parlamentului este de a limita abuzurile si excesele de putere, referindu-se la votul in cazul premierului Victor Ponta. De asemenea, Tariceanu a.

Ion Cristoiu: Prin votul in cazul lui Victor Ponta, Parlamentul a fost chemat sa voteze trecerea Puterilor sale in mainile Binomului SRI-DNA

Marti, 9 iunie 2015, in plenul Camerei Deputatilor a avut loc votul pentru incuviintarea inceperii urmaririi penale impotriva premierului Victor Ponta de catre DNA. Deputatii nu au fost de acord cu acest lucru.

Ludovic Orban, inaintea votului asupra cererii DNA de incepere a urmaririi penale in cazul lui Victor Ponta: Decizia care se va lua va afecta perceptia cetateanului asupra Parlamentului si imaginea Romaniei (VIDEO)

Liderul grupului parlamentar al PNL din Camera Deputatilor, Ludovic Orban, a declarat marti, inaintea votului privind cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul premierului Victor Ponta, ca rezultatul.

Klaus Iohannis, reactie dupa votul din Parlament in cazul lui Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a publicat pe Facebook un mesaj in care solicita demisia premierului Victor Ponta. Mesajul vine dupa ce deputatii au respins solicitarea de incuviintare a urmaririi penale a.

Comisia Juridica dezbate, luni, cazul lui Victor Ponta. Un membru al comisiei anuntat deja votul sau

Membrii Comisiei Juridice din cadrul Camerei Deputatilor se intrunesc, luni, la ora 11. 00, pentru a stabili calendarul raportului in cazul lui Victor Ponta.

Liberalii nu mai recunosc legitimitatea premierului Victor Ponta

Liberalii nu mai recunosc legitimitatea premierului Victor Ponta, context in care vor boicota actiuni care il implica, cu exceptia motiunii de cenzura si a dezbaterii solicitarii DNA in cazul sau.

Proteste la Cluj dupa ce Camera Deputatilor a respins inceperea procedurii de urmarire penala in cazul lui Victor Ponta

Refuzul premierului Victor Ponta de a demisiona de la conducerea Guvernului a produs un val de proteste la Cluj. Mai multi oameni au protestat impotriva primului-ministru, cerandu-i demisia, informeaza B1 TV. Pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )