Libnet.ro
UNICEF

05:30

La votul in cazul Teodorescu a fost o eroare materiala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
La votul in cazul Teodorescu a fost o eroare materiala

ACTUALIZARE 10:59 BP Camera: Teodorescu si Marko raman fara imunitate Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, azi, ca plenul sa ia act de corectarea erorii materiale din procesele verbale de ridicare a imunitatii in cazul deputatilor Catalin Teodorescu si Attila Marko, fara a relua votul, cei doi deputati urmand sa ramana fara imunitate, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

La votul in cazul Teodorescu a fost o &171;eroare materiala &187;

Secretarul Camerei, Marcel Ciolacu, a declarat, ieri, ca in cazul votului prin care s-a respins incuviintarea arestarii preventive a deputatului Catalin Teodorescu a fost facuta o eroare materiala, aratand ca Biroul Permanent a decis, ieri, sa ceara un punct de vedere de la comisia juridica.

Comisia juridica: Trebuie indreptata EROAREA MATERIALA legata de cvorum la vot in cazul Teodorescu

Comisia juridica din Camera Deputatilor a decis, luni, ca nu se impune reluarea votului in plenul in cazul solicitarii de arestare a deputatului Catalin Teodorescu, ci doar trebuie indreptata eroarea materiala legata de cvorumul de prezenta de la votul din plen de saptamana trecuta din acest caz. Cu alte cuvine, acest lucru ar putea duce la incuviintarea arestarii preventive de catre Camera Deputatilor pentru deputatul Catalin Teodorescu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )