Libnet.ro
UNICEF

22:00

Vrancea: Cristi Misaila, candidatul PSD, a castigat alegerile la Focsani. PSD s-a impus aproape in tot judetul

Antena3 Antena3,
Vrancea: Cristi Misaila, candidatul PSD, a castigat alegerile la Focsani. PSD s-a impus aproape in tot judetul

PSD Vrancea a anuntat, dupa efectuarea numararii paralele a peste 80% din buletinele de vot, victoria candidatului sau la functia de primar al municipiului Focsani, Cristi Misaila, acesta intrunind 41,5%. continuă pe Antena3

Candidatul PSD castiga la Focsani: Cristi Misaila, noul primar al orasului

PSD mai castiga o primarie. Social-democratul Cristi Misaila este noul primar al orasului Focsani. Misaila a obtinut 41,5% dintre voturi, dupa efectuarea numararii paralele a peste 80% din buletinel.

Rezultate alegeri 2016 Focsani. Noul primar Cristi Misaila: Ne dorim sa facem din Focsani orasul inimii noastre

La alegerile locale 2016, candidatul PSD pentru Primaria Focsani a castigat mandatul de edil cu peste 1000 de voturi peste candidatul PNL.

Candidadtul PSD Cristi Misaila castiga functia de primar al Focsaniului - numaratoare paralela

PSD Vrancea a anuntat, dupa efectuarea numararii paralele a peste 80% din buletinele de vot, victoria candidatului sau la functia de primar al municipiului Focsani, Cristi Misaila, acesta intrunind 41,5%, potrivit Agerpres. Numaratoarea paralela arata ca liberalul Ion Stefan, contracandidatul lui Misaila, ar fi obtinut 32,7%.

Candidatul PSD Cosmin Necula a castigat alegerile in municipiul Bacau

Cosmin Necula, candidatul PSD pentru Primaria municipiului Bacau, a castigat alegerile, fiind creditat cu 34,18 din optiunile electoratului, potrivit numaratorii paralele efectuate pana la ora 2,00 de.

Vanghelie sustine ca a castigat Sectorul 5, sondajul IRES il da detasat in fata pe candidatul PSD Dan Florea

Desi Marian Vanghelie sustine ca a castigat alegerile in Sectorul 5, un sondaj IRES pentru ora 20:00 il da castigator pe candidatul PSD, Dan Florea, cu 35,4%. Potrivit acestui sondaj,.

Gabriela Firea a castigat alegerile pentru Primaria Generala a Capitalei. Nicusor Dan, pe locul doi, Catalin Predoiu s-a clasat pe locul trei

Candidatul PSD, Gabriela Firea, a castigat alegerile pentru Primaria Generala a Capitalei, potrivit primelor rezultate. Potrivit rezultatelor anuntate de Sociopol, citate de B1 TV, Gabriela Firea a ca.

Rezultate alegeri locale 2016 Buzau. Constantin Toma, candidatul PSD, a castigat primaria municipiului

Constantin Toma PSD) a castigat Primaria municipiului Buzau cu un procent de 41,49%, urmat de liberalul Ovidiu Anghel, cu 17,98% si independentul Constantin Ionescu, cu 13,74%.

Ilie Bolojan: PNL a castigat alegerile la Oradea - rezultate partiale

PNL a castigat alegerile la Oradea - atat Primaria, cat si Consiliul Local si Consiliul Judetean - a anuntat duminica seara Ilie Bolojan, liderul PNL Oradea si candidatul liberalilor pentru al treilea mandat de primar al municipiului. Ilie Bolojan spune ca PNL a castigat peste 50% din mandate la Consiliul Local si Consiliul Judetean si, probabil, peste 60% pentru functia de primar, potrivit Agerpres.

REZULTATE ALEGERI BOTOSANI. Catalin Flutur a castigat alegerile

Candidatul Partidului National Liberal PNL), Catalin Flutur, a castigat alegerile pentru functia de primar al municipiului Botosani, potrivit rezultatelor facute publice de Biroul.

Candidatul PSD Constantin Mot este noul primar din Slatina

Candidatul PSD Constantin Mot a castigat Primaria Slatina in urma numaratorii voturilor din majoritatea sectiilor de votare din municipiul Slatina. El a obtinut, dupa numararea voturilor din cele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )