Libnet.ro
UNICEF

18:00

De ce vrea China sa scoata din circulatie 6 milioane de masini

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
De ce vrea China sa scoata din circulatie 6 milioane de masini

Autoritatile chineze vor sa scoata din circulatie pana la sfarsitul anului 6 milioane de masini care nu respecta standardele de poluare. Peste 300. 000 de astfel de autovehicule vor fi casate la Beijing, unde sunt inregistrate probleme serioase privind. continuă pe Wall-Street Ro

China va casa 6 milioane de masini poluante

Autoritatile chineze vor sa scoata din circulatie 6 milioane de masini care nu respecta standardele de poluare, pana la sfarsitul acestui an. Peste 300. 000 de autovehicule vechi urmeaza sa fie casate la Beijing, unde sunt inregistrate probleme serioase privind calitatea aerului.

Putin scoate din circulatie moneda ucraineana, in Crimeea

Vladimir Putin a semnat legea prin care moneda nationala a Ucrainei iese din circulatie in Crimeea si Sevastopol, incepand cu 1 iunie, anunta ITAR-TASS.

Romcab vrea sa imprumute pana la 40 milioane euro de la UniCredit

Producatorul de cabluri si conductori electrici Romcab Targu Mures MCAB) vrea sa imprumute pana la 40 milioane euro de la Unicredit Tiriac Bank, suma pentru care intentioneaza sa obtina garantii de stat de la EximBank, se arata intr-un raport curent al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )