Libnet.ro
UNICEF

20:00

De ce vrea DNA arestarea procurorului din dosarul Telepatia

Antena3 Antena3,
De ce vrea DNA arestarea procurorului din dosarul Telepatia

Procurorul din dosarul Telepatia isi insela in mod constant partenerii de afaceri, sustine DNA in referatul de arestare. Medicul Dan Tesloianu, cel care ii facea rost de tablouri lui Emilian Eva, a . continuă pe Antena3

Procurorul din dosarul Telepatia a fost retinut de DNA. Emilian Eva, acuzat de luare de mita si spalare de bani

19 - Procurorul din dosarul Telepatia, Emilian Eva, a fost retinut de DNA, dupa ce a fost audiat in dosarul in care este acuzat de mai multe infractiuni, intre care spalare de bani, luare de mita si.

Procurorul din dosarul Telepatia, ARESTAT preventiv. Ce a declarat Emilian Eva inainte de sentinta magistratilor

55 - Procurorul Emilian Eva a fost arestat pentru 30 de zile, in dosarul in care este acuzat de mai multe infractiuni, intre care spalare de bani, luare de mita si fals in declaratii. Decizia inaltei.

Emilian Eva isi insela partenerii de afaceri. SMS-ul care dezvaluie aranjamentele procurorului din Telepatia cu medicul Tesloianu

Procurorul din dosarul Telepatia, Emilian Eva, isi insela in mod constant partenerii de afaceri, sustine DNA in referatul de arestare. in acest sens, procurorii evoca in referat un SMS trimis procurorului de.

Radu Tudor: Se intrunesc motivele ca dosarul Telepatia sa fie rejudecat, iar oamenii eliberati

Analistul politic Radu Tudor spune ca dosarul Telepatia ar trebui rejudecat, dupa ce procurorul din aceasta speta, Emilian Eva, a fost retinut de DNA. Se intrunesc motivele pentru ca sa punem sub un urias.

Inculpatii din dosarul Microsoft raman sub control judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis joi mentinerea masurii controlului judiciar in cazul celor patru inculpati din dosarul Microsoft judecati pentru coruptie - fostul ministru Gabriel Sandu, oamenii de afaceri Nicolae Dumitru Niro si Dorin Cocos, precum si fostul primar din Piatra Neamt Gheorghe and Stefan Pinalti.

Adrian Ursu, la Sinteza zilei: Procurorul Emilian Eva va povesti cine dadea comenzile. Nu e omul unei singure ticalosii

Jurnalistul Adrian Ursu si-a exprimat convingerea ca procurorul din dosarul Telepatia, care a fost retinut de procurorii DNA pentru mai multe infractiuni, intre care luare de mita si fals in acte, va incepe.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )