Libnet.ro
UNICEF

01:05

UE vrea sa ne mai acorde un an extensie pentru absorbtia fondurilor europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UE vrea sa ne mai acorde un an extensie pentru absorbtia fondurilor europene

Reporter: Cum este impartit bugetul Uniunii Europene UE) pentru perioada 2014 - 2020? Va rog, explicati cat la suta din buget este alocat pentru infrastructura energetica, cat la suta pentru eficienta energetica si energie regenerabila, cat pentru cresterea competitivitatii companiilor?. continuă pe Ziarul Bursa

Teodorovici: Excesul de reglementare a ingreunat absorbtia fondurilor europene

Excesul de reglementare a infranat puternic absorbtia fondurilor europene, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene.

Teodorovici: Excesul de reglementare a ingreunat absorbtia fondurilor europene

UPDATE 11:35: Ramona Ivan, ARB: Neimplicarea bancilor pe fonduri europene - o abordare total eronata Neimplicarea bancilor pe fonduri europene este o abordare total eronata, considera Ramona Ivan, presedintele Comisiei pentru Fonduri Europene din cadrul Asociatiei Romane a Bancilor ARB).

Regionalizarea - necesara pentru atragerea fondurilor europene

Regionalizarea si modificarea Constitutiei reprezinta doua dintre principalele prioritati ale USL pentru anul in curs, dupa cum ne-a spus, in cadrul unui interviu, Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor.

Eugen Teodorovici, Ministrul Fondurilor Europene: Am propus eliminarea procedurii de achizitii publice pentru beneficiarii privati. Asteptam reactia Comisiei Europene

Beneficiarii privati de fonduri europene, mai exact in cadrul proiectelor finantate cu mai putin de 50% din fonduri publice, ar putea sa nu mai fie obligati sa efectueze proceduri de achizitie publica pentru bunurile sau serviciile prevazute in proiect. Este o propunere lansata de Eugen Teodorovici, Ministrul Fondurilor Europene, care se afla in prezent in discutie la Bruxelles.

Eugen Teodorovici, Ministrul Fondurilor Europene: Am propus eliminarea procedurii de achizitie pentru beneficiarii privati. Asteptam reactia Comisiei Europene

Beneficiarii privati de fonduri europene, mai exact in cadrul proiectelor finantate cu mai putin de 50% din fonduri publice, ar putea sa nu mai fie obligati sa efectueze proceduri de achizitie pentru bunurile sau serviciile prevazute in proiect. Este o propunere lansata de Eugen Teodorovici, Ministrul Fondurilor Europene, care se afla in prezent in discutie la Bruxelles.

Primaria Slanic: Accesarea fondurilor europene - un proces sinuos

Accesarea fondurilor europene poate fi catalogata drept un proces sinuos, care are carente in special in procesul de evaluare a proiectelor perioada ridicata de evaluare un an - doi ani), considera Eugen Poncos, reprezentantul Compartimentului Integrare Europeana si Strategii de Dezvoltare Slanic Moldova, statiune care a derulat proiecte cu finantari europene in valoare totala de peste 40 de milioane de euro, in iunie 2004 - mai 2013.

Teodorovici a discutat la Bruxelles despre stadiul absorbtiei fondurilor europene

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a efectuat, ieri, o vizita de lucru la Bruxelles, unde s-a intalnit cu oficiali ai Comisiei Europene printre care Walter Deffaa, director general pentru politica regionala, Francisco Merchan Cantos, director audit in cadrul Directei Generale pentru ocuparea fortei de munca, afaceri sociale si incluziune, respectiv cu Panayotis Stamatopoulos, sef Unitate in cadrul Directei Generale piata interna si servicii, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Partidul Popular Maghiar din Transilvania vrea organizarea unui referendum pentru consultarea maghiarilor in privinta regionalizarii

Partidul Popular Maghiar din Transilvania PPMT) vrea organizarea unui referendum pentru consultarea populatiei maghiare cu privire la regionalizare, anuntand, totodata, miscari de strada pe aceasta tema, relateaza Mediafax.

Backdoor.AndroidOS.Obad.a Cel mai avansat virus pentru Android

Cum Android este cel mai folosit sistem de operare pe dispozitive mobile, era de asteptat ca sa apara tot mai multi virusi si pentru aceasta platforma. Dezvoltatorii se arata destul de interesati de informatiile ce pot fi colectate de pe aceste dispozitive. Zilele trecute, Kaspersky Lab, unul dintre cei mai importanti producatori de antivirusi, a anuntat ca a descoperit un virus, pe care il considera ca fiind cel mai avansat virus pentru Android de pana acum. Acest virus se numeste Backdoor. AndroidOS. Obad. a, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )