Libnet.ro
UNICEF

12:30

Vremea va fi frumoasa de 1 Mai: Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele 3 luni (VIDEO)

B1 B1,
Vremea va fi frumoasa de 1 Mai: Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele 3 luni (VIDEO)

Luna mai debuteaza cu vreme frumoasa, dar nu vor lipsi nici ploile si nici furtunile, iar izolat acestea vor fi insotite de grindina. Din iunie, vine caldura, dar zilele caniculare vor alterna cu cele ploioase. continuă pe B1

Vremea va fi instabila si se vor semnala averse in urmatoarea perioada: Vezi prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea se mentine in general instabila in urmatoarea perioada, marti si miercuri urmand sa fie innorat si cu averse ocazionale, potrivit meteorologilor. Marti se vor ivi ploile in sudul si centrul tarii.

Minivacanta de 1 Mai va avea vreme frumoasa. Prognoza meteo pentru doua saptamani

Meteorologii anunta ca pana pe 4 mai, regimul termic va fi apropiat de cel normal pentru inceputul lunii mai, cu o medie a maximelor de 12. 13 grade si a minimelor de 3. 5 grade. Apoi vremea se va raci, astfel incat pe 5 - 6 mai se va ajunge la o medie a temperaturilor diurne de 7 grade si minimele nocturne vor scadea spre o medie de aproximativ 0 grade. insa intre 7 si 11 mai vremea se va incalzi, media maximelor va reveni la 12 grade Celsius, iar cea a temperaturilor minime va fi de 2. 3 grade.

Prognoza meteo pentru marti si miercuri: Vremea va fi instabila

Marti, vremea va fi in general instabila in vestul, sudul si centrul tarii precum si in zona montana unde, mai ales dupa-amiaza si noaptea, innorarile vor fi temporar accentuate si se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, potrivit Mediafax.

Cum va fi vremea de 1 Mai. Prognoza meteo pentru doua saptamani

Vesti proaste pentru romanii care si-au planuit iesiri la iarba verde de 1 Mai. Meteorologii anunta ca vremea va fi instabila toata saptamana si de ziua muncii vor fi ploi in aproape toata tara.

Vremea in weekend: Prognoza meteo in tara, la Bucuresti si la munte

Sambata, vremea va deveni predominant frumoasa si va fi calda pentru aceasta data in regiunile intracarpatice, in timp ce in restul teritoriului regimul termic se va inscrie in limite normale. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si izolat ploi slabe, de scurta durata in Crisana, Banat, vestul Transilvaniei, precum si la munte, iar spre sfarsitul intervalului si in Oltenia.

Cum va fi vremea in week-end. Prognoza meteo in tara, la Bucuresti si la munte

SAMBATA, vremea va deveni predominant frumoasa si va fi calda pentru aceasta data in regiunile intracarpatice, in timp ce in restul teritoriului regimul termic se va inscrie in limite.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )