Libnet.ro
UNICEF

18:00

Vremea va fi in general frumoasa. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Antena3 Antena3,
Vremea va fi in general frumoasa. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea va fi in general frumoasa si usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Prognoza meteo pentru. continuă pe Antena3

Vremea de Paste. Prognoza meteo pentru intervalul 10-23 aprilie, pe regiuni

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 10-23 aprilie, interval care include si ziua de Paste. PROGNOZA METEO BANAT in primele doua zile de prognoza.

Se va incalzi in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Vremea va fi frumoasa si se va incalzi in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM. Luni, in tara, cerul va fi variabil in regiunile nordice, nord-estice si la munte si mai mult.

Prognoza METEO pentru 10, 11 si 12 aprilie

Azi -4/21 Vremea va fi predominant frumoasa, iar valorile termice vor fi in crestere usoara in majoritatea zonelor tarii. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu.

Vremea se va raci. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Vremea se va raci miercuri fata de ziua anterioara, mai accentuat in sudul, estul si centrul tarii. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 11 si 20 de grade, iar cele minime.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea marti si miercuri

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Potrivit acesteia, marti si miercuri vremea va fi in general frumoasa in majoritatea regiunilor, desi de.

Prognoza meteo: cum va fi vremea de Florii. Cat de mult cresc temperaturile si unde continua sa ninga, cand revin ploile

Vremea continua sa se incalzeasca, astfel incat duminica, de Florii, maximele vor atinge in unele zone si 20 de grade. Cu toate acestea, spun meteorologii, nu scapam de ploi, iar vreme o ia din nou razna la sfarsitul saptamanii viitoare, in apropierea Pastelui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )