Libnet.ro
UNICEF

20:30

Vremea se incalzeste in a doua zi de Paste. Prognoza meteo pentru luni si marti, in tara si in Capitala

Hotnews Hotnews,
 Vremea se incalzeste in a doua zi de Paste. Prognoza meteo pentru luni si marti, in tara si in Capitala

Vremea se va incalzi semnificativ luni in toata tara, astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16. 18 grade pe litoral si 23. 24 de grade, local, in toate zonele de campie si podis, potrivit Mediafax. In cursul zilei cerul va fi variabil, iar ploi slabe, de scurta durata se vor semnala izolat, mai ales la munte. continuă pe Hotnews

Vreme semnificativ mai calda in a doua zi de Paste. Vezi prognoza meteo pentru luni si marti

Vremea se incalzeste semnificativ in a doua zi de Paste, incat temperaturile maxime vor atinge luni 18 grade pe litoral si 23-24 de grade local, in zonele de campie si podis. in cursul zilei cerul va fi.

Prognoza meteo pentru sambata si duminica, in tara si in Bucuresti: Vremea va fi rece si ploioasa

Sambata, in vestul, sud-vestul si centrul tarii vremea se va raci, cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua. Izolat cantitatile de apa pot fi mai insemnate. In zona montana inalta vor fi precipitatii sub forma de lapovita si trecator ninsoare.

Zborul MH370: Urmatoarele doua zile sunt vitale pentru operatiunile de cautare

Ministrul malaezian al transporturilor, Hishammudin Hussein, a declarat vineri ca urmatoarele doua zile sunt vitale pentru operatiunile de cautare a epavei avionului companiei Malaysia Airlines disparut la 8 martie, in timp ce efectua zborul MH370 intre Kuala Lumpur si Beijing, relateaza agentia Xinhua, citata de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )