Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vremea se va incalzi saptamana viitoare in R. Moldova. Temperaturile vor ajunge pana la +13

Adevărul Adevărul,
Vremea se va incalzi saptamana viitoare in R. Moldova. Temperaturile vor ajunge pana la +13

Vremea se va incalzi brusc saptamana viitoare. Dupa geruri de pana la -20 de grade Celsius, vor fi temperaturi de pana la +13, transmite IPN. Seful Directiei prognoze meteo din cadrul Serviciului Hidrometeorologic de Stat, Ghenadii Rosca, a precizat ca, dupa 20 februarie, temperatura aerului va creste semnificativ. continuă pe Adevărul

Epidemiolog ANSP: Vaccinurile anti-COVID-19 vor ajunge cu intarziere in Republica Moldova

Vaccinurile anti-COVID-19 vor ajunge cu intarziere in Republica Moldova din cauza cererii mari de ser la nivel international, dar si a insuficientei de vaccin pe piata, a declarat pentru IPN Alexei Ceban, medic-epidemiolog la Agentia Nationala pentru Sanatate Publica. Anterior, Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale anunta ca primele doze de vaccin impotriva virusului SARS-CoV-2 vor ajunge la Chisinau la mijlocul lunii februarie.

Horoscop 14-19 februarie. Singura zodie care va castiga multi bani saptamana viitoare

Astrele vin cu noi previziuni pentru cele 12 semne ale horoscopului pentru perioada cuprinsa intre 14-19 februarie. Care este zodia care va avea parte de noroc pe sectorul banilor? Urmeaza sa o duca foarte bine din punct de vedere financiar. Horoscop 14-19 februarie. Previziuni pentru zodii Berbec Urmeaza o perioada destul de tensionata pentru .

Seful Pentagonului va reafirma saptamana viitoare angajamentul SUA fata de NATO, la reuniunea Aliantei

Noul sef al Pentagonului, Lloyd Austin, va reafirma saptamana viitoare angajamentul SUA fata de NATO si le va promite aliatilor ca, de acum inainte, nicio decizie importanta nu va mai fi luata fara a-i consulta, intorcand astfel pagina celor patru ani ai administratiei presedintelui republican Donald Trump, transmite duminica AFP.

Prognoza meteo pe doua saptamani: Vremea se incalzeste

Vremea se incalzeste, iar temperaturile vor ajunge la cele normale pentru aceasta perioada, potrivit prognozei pe doua saptamani realizate de Administratia Nationala de Meteorologie.

Vreme deosebit de rece si ger dimineata si noaptea, in mare parte a tarii, pana miercuri Temperaturile vor cobori pana la -20 de grade.

Vremea va fi deosebit de rece si va fi ger, dimineata si noaptea, in mare parte a tarii, pana miercuri, anunta meteorologii. De asemenea, au fost emise atentionari Cod galben de vant puternic pentru zonele inalte ale Carpatilor Orientali si Meridionali si pentru judetele din Moldova. Variatii ale temperaturilor de la o zi la alta Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )