Libnet.ro
UNICEF

15:30

Vremea ramane rece si va ninge. Prognoza pana pe 8 decembrie.

România Liberă România Liberă,
Vremea ramane rece si va ninge. Prognoza pana pe 8 decembrie.

Vremea se raceste brusc, pana in jurul datei de 28 noiembrie, apoi se va incalzi usor, pentru cateva zile, dupa care temperaturile vor scadea din nou. Precipitatii sub forma de lapovite si ninsori se vor semnala in cea mai mare parte a tarii, in aceasta perioada. Meteorologii au emis prognoza pentru perioada 25 noiembrie-8 decembrie. Pana pe 28 noiembrie, valorile termice vor fi in scadere, vremea devenind mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada a anului, astfel incat media . continuă pe România Liberă

Vremea ramane rece si va ninge in toata tara. Prognoza pana pe 8 decembrie.

Vremea se raceste brusc, pana in jurul datei de 28 noiembrie, apoi se va incalzi usor, pentru cateva zile, dupa care temperaturile vor scadea din nou. Precipitatii sub forma de lapovite si ninsori se vor semnala in cea mai mare parte a tarii, in aceasta perioada. Meteorologii au emis prognoza pentru perioada 25 noiembrie-8 decembrie. Pana pe 28 noiembrie, valorile termice vor fi in scadere, vremea devenind mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada a anului, astfel incat media .

Vremea ramane calda si in week-end. Prognoza meteo pentru Bucuresti, munte si intreaga tara

Sambata, vremea va fi in continuare mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. in sudul si in estul tarii nebulozitatea va persista si vor fi ploi slabe sau burnite. in celelalte regiuni cerul va.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )