Libnet.ro
UNICEF

16:30

Vremea se schimba duminica. Vezi prognoza meteo pentru weekend

Antena3 Antena3,
Vremea se schimba duminica. Vezi prognoza meteo pentru weekend

Vremea va fi mult mai calda decat in mod normal la aceasta data, indeosebi in regiunile extracarpatice, la deal si la munte, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Sambata,. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru weekend: Vremea va fi mai calda decat in mod normal

Vremea va fi mult mai calda decat in mod normal la aceasta data, indeosebi in regiunile extracarpatice, la deal si la munte, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM), citata de Mediafax.

Prognoza meteo pentru weekend. Vezi cum va fi vremea

Vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada, mai ales in zonele de deal din sudul si din estul teritoriului, desi temperaturile diurne vor scadea usor in cea mai mare parte a.

Prognoza meteo pentru inceputul anului 2016. Cum va fi vremea in primele 3 luni

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni ianuarie - martie 2016). Specialistii precizeaza ca valorile termice se vor situa peste cele normale ale perioadei in mai multe zone ale tarii. in privinta precipitatiilor, ANM spune ca in estul, sud-estul si local sudul tarii acestea se vor situa sub mediile normale.

Vremea se mentine frumoasa in zilele de Craciun. Prognoza meteo pentru vineri si sambata

Vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada, mai ales in zonele de deal din sudul si din estul teritoriului, desi temperaturile diurne vor scadea usor in cea mai mare parte a tarii, scrie Mediafax.

Prognoza meteo pentru Craciun, de la baietii Iuliei Zgripcea. Daca zapada nu e, macar colinde

De Craciun se pare ca nu vom avea zapada. Asa spun meteorologii, care nici macar la insistentele copiilor nu au schimbat prognoza. Macar colindele sa ne aminteasca de Sarbatori,.

Cum va fi vremea pana la sfarsitul saptamanii. Vezi prognoza meteo

Cum va fi vremea de Revelion. Prognoza meteo pentru fiecare regiune a tarii

Prognoza meteo: Miercuri si joi, vremea se mentine frumoasa

Miercuri si joi, vremea va fi in general frumoasa si deosebit de calda pentru aceasta data din an. Sunt posibile precipitatii mixte izolat, la munte, in nordul tarii si zona Carpatilor Orientali.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2629 seconds )