Libnet.ro
UNICEF

21:00

Vremea se schimba RADICAL. Ploi torentiale, descarcari electrice si vant, MAINE, in toata tara

Antena3 Antena3,
Vremea se schimba RADICAL. Ploi torentiale, descarcari electrice si vant, MAINE, in toata tara

Ploi torentiale, descarcari electrice si vant vor fi, joi, in vestul, centrul si nordul tarii, precum si, local, in restul teritoriului, iar pe arii restranse va cadea grindina, potrivit unei informari. continuă pe Antena3

METEO Ploi torentiale, descarcari electrice si vant, in toata tara, de duminica pana luni dupa-amiaza

Informarea de ploi torentiale, descarcari electrice, vant si grindina, emisa sambata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), a intrat in vigoare duminica, la ora 15. Aceasta va expira luni dupa-amiaza.

AVERTIZARE METEO: Ploi torentiale, descarcari electrice si vant, in toata tara, de duminica pana luni dupa-amiaza

Ploi torentiale, descarcari electrice si vant vor fi, de duminica dupa-amiaza pana luni dupa-amiaza, la munte, in vestul, sud-vestul si centrul tarii si, partial, in restul teritoriului, potrivit unei informari transmise de Administratia Nationala de Meteorologie.

Ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii in toata tara. Prognoza meteo

Ploi torentiale, descarcari electrice si vant vor fi, de duminica dupa-amiaza pana luni dupa-amiaza, la munte, in vestul, sud-vestul si centrul tarii si, partial, in restul teritoriului, potrivit unei.

METEO: Avertizare de ploi torentiale si vant. Cand intra in vigoare

In vestul, centrul si nordul tarii, vor fi ploi torentiale, descarcari electrice si va bate vantul, iar local, va cadea grindina, conform unei avertizari a Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Ploi abundente asteptate in Maramures. 24 de ore cu descarcari electrice, vant si grindina

Maramuresul se va afla sub o informare meteorologica de ploi, descarcari electrice si posibil grindina incepand cu dimineata zilei de 14 mai. in intervalul 14 mai, ora 07:00-14 mai, ora 23:00 sunt asteptate precipitatii abundente in cea mai mare parte a Romaniei.

Prognoza meteo. Ce fenomene extreme ne asteapta si ce zone vor fi maturate de furtuni si ploi torentiale

Zilele cu temperaturi de vara vor deveni o amintire la sfarsitul saptamanii. Vremea se schimba radical, iar prognoza de la meteorologi pentru urmatoarele doua saptamani nu aduce vesti bune: ploi torentiale, furtuni violente si temperaturi scazute, in unele zone sub normalul acestei perioade.

Informare de ploi torentiale si grindina, valabila joi pentru vestul, centrul si nordul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o informare de ploi torentiale si grindina. Aceasta informare va intra in vigoare joi dimineata si va expira joi seara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )