Libnet.ro
UNICEF

12:30

Vremea in weekend: Prognoza meteo pentru sambata si duminica in tara, la munte si la mare

Hotnews Hotnews,
 Vremea in weekend: Prognoza meteo pentru sambata si duminica in tara, la munte si la mare

Sambata, vremea se va mentine calduroasa in regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare. Local in Carpatii Orientali si Meridionali si pe arii mai restranse in sudul, centrul si estul tarii vor fi averse si descarcari electrice, in timp ce in restul teritoriului astfel de fenomene vor fi posibile izolat. Vantul va sufla slab si moderat, potrivit prognozei meteo publicate de Mediafax. continuă pe Hotnews

Vremea se va mentine calduroasa. Prognoza meteo pentru vineri, in tara si in Bucuresti

Vremea se va mentine calduroasa in sud si sud-est, in timp ce in restul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decada a lunii august. Vor fi innorari temporare la munte, in sudul Transilvaniei, Oltenia, zona deluroasa a Munteniei si a Moldovei, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice, transmite Mediafax.

Prognoza meteo pentru joi si vineri: Vremea va fi in continuare calduroasa

Vremea va fi in continuare calduroasa, joi, in sudul si sud-estul tarii, in timp ce in restul teritoriului, valorile termice vor continua sa scada usor. In cursul zilei vor fi innorari temporare in vestul, nordul si centrul tarii, unde, local, vor cadea averse insotite de descarcari electrice, iar in celelalte zone cerul va fi variabil.

Cum va fi vremea pana la sfarsitul saptamanii saptamanii. Vezi prognoza meteo

Vremea va fi in continuare calduroasa, joi, in sudul si sud-estul tarii, in timp ce in restul teritoriului, valorile termice vor continua sa scada usor. in cursul zilei vor fi innorari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )