Libnet.ro
UNICEF

08:30

Vuze este cea mai accesibila camera 3D pentru realitate virtuala

Playtech Playtech,
Vuze este cea mai accesibila camera 3D pentru realitate virtuala

Domeniul camerelor video pentru captura la 360 de grade nu este foarte diversificat, iar majoritatea modelelor sunt foarte scumpe. Vuze este exceptia de la regula. Interesul in domeniul realitatii virtuale a luat amploare in ultimii ani, iar acest trend nu pare sa se potoleasca prea curand. Mai mult decat atat, daca reusiti sa si capturati []. continuă pe Playtech

Raport: Peste 40 de milioane de persoane din lume sunt stramutate din cauza conflictelor. Aceasta este cea mai mare cifra inregistrata vreodata

Peste 40 de milioane de persoane din intreaga lume sunt stramutate intern din cauza conflictelor din tarile lor, potrivit unui raport realizat de Consiliul Norvegian pentru Refugiati impreuna cu Centrul.

Produsele ieftine din China - cea mai mare amenintare pentru industria otelului

Delegatiile celor mai mari state producatoare de otel din lume nu au reusit sa ajunga, luna trecuta, la un consens cu privire la solutionarea actualei crize din industria siderurgica, potrivit presei internationale.

Ministrul Comunicatiilor, Marius Bostan: Romanii sunt cei mai pro-americani, dar propaganda poate schimba tendinta / Retorica anti-TTIP este in cea mai mare parte gresita

In ziua cand era inaugurata baza de la Deveselu, la o dezbatere de la Bucuresti un ministru atragea atentia: Romania e cea mai pro-americana tara din Europa. Dar tendinta nu este definitiva, daca propaganda da roade lucrurile se pot schimba. Ministrul Comunicatiilor, Marius Bostan, a vorbit astfel la o conferinta pe tema efectelor acordului de liber schimb negociat in prezent de UE si SUA TTIP), unde s-a referit in mod repetat la riscurile propagandei si a apreciat ca tratativele pentru TTIP trebuie sa se incheie cat mai repede, pentru ca avem nevoie de o Europa puternica si, tinand cont de ceea ce s-a intamplat in ultimii doi ani, acest acord va fi tot mai important.

Orange este cea mai anchetata companie de catre Consiliul Concurentei. A patra investigatie se afla in curs de desfasurare

Orange, cel mai mare jucator de pe piata locala de telefonie mobila, a devenit cea mai anchetata companie de catre Consiliul Concurentei, a patra investigatie avand loc in urma unor plangeri legate de posibile incalcari ale reglementarilor de concurenta, noteaza News. ro.

Cea mai recenta reclama pentru lenjeria intima Calvin Klein, considerata momeala pentru pedofili FOTO

Celebrul brand Calvin Klein a starnit reactii negative pe retelele sociale dupa ce a postat pe Instagram o fotografie care face parte din campania de promovare a noii colectii de lenjerie intima, cu o tanara pozata sub rochie. Imaginea este insotita de mesajul imi arat calvinii.

Microsoft a rezolvat cea mai mare problema a jocurilor pe Windows 10

Odata cu lansarea Windows 10, Microsoft a introdus un nou magazin virtual pentru jocuri. Din pacate, acela venea cu limitari semnificative de performanta. in urma cu cateva luni detaliam un top al celor mai importante motive pentru care nu este recomandabil sa achizitionati jocuri din Windows Store, cel mai important fiind ca primiti mult mai [].

O eleva din comuna braileana Sutesti este cea mai buna olimpica din tara la limba rromani

Eleva in clasa a VII-a a Scolii Gimnaziale din comuna Sutesti, Adelina Postolea a reusit sa se claseze pe locul I la Olimpiada Nationala de Limba Rromani, desfasurata la Constanta, in ultima decada a lunii aprilie.

Cea mai lunga pista de biciclete din Romania trece printr-un bar si se termina cuo amenda

Cea mai lunga pista de biciclete din Romania se afla in judetul Timis si poate concura si pentru titlul de cea mai ciudata din tara. Traseul de 47 de kilometri incepe la Uzina de Apa din.

Votati Cristina Neagu pentru titlul de Cea mai buna handbalista a lumii!

Romanca Cristina Neagu are nevoie de putin ajutor. Cea mai buna handbalista a Romaniei trebuie sa fie desemnata si Cea mai buna handbalista a lumii. Federatia Internationala de Handbal deruleaza.

Romania a avut in primul trimestru cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana

Fata de primul trimestru din 2015, Romania a inregistrat in aceeasi perioada din acest an o crestere de 4,2%, fiind cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana. Tara noastra e urmata de Slovacia, cu 3,6% si Spania, cu 3,4%, in timp ce la nivelul UE avansul a fost de 1,7%, conform datelor publicate vineri de Oficiul European pentru Statistica - Eurostat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )