Libnet.ro
UNICEF

05:00

Wall Street a deschis in scadere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wall Street a deschis in scadere

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere. continuă pe Ziarul Bursa

Wall Street a deschis in crestere

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Wall Street a inchis in crestere

Bursa din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Wall Street a inchis in crestere

Bursa din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Bursa din Sibiu bate palma cu grecii de la Helex si spera la revenire. Tinta finala: volume nemaiatinse din era Cristian Sima

Bursa din Sibiu Sibex) si Hellenic Exchanges Group Helex), grupul care controleaza Bursa din Atena, au anuntat oficial acordul de cooperare in urma caruia partea greaca va furniza servicii de clearing pentru operatorul principalei piete pentru.

Fondul Proprietatea alearga la Londra dupa buzunarele adanci ale investitorilor. Mircea Ursache: Nu ma voi opune listarii secundare

Listarea secundara a Fondul Proprietatea FP) pe Bursa din Londra are sanse reale sa aiba loc 2014, in conditiile in care noul regulament european privind acest tip de listari va fi publicat cel mai probabil in urmatoarele saptamani, iar Mircea.

Editura americana Touchstone renunta la cartea Straight to Hell, care ironizeaza bancherii de pe Wall Street

Editura americana Touchstone, parte a grupului editorial Simon Schuster detinut de CBS, a anulat, joi, publicarea cartii Straight To Hell, care ar fi trebuit sa prezinte intre paginile sale mesajele unui cont de Twitter care ii.

John Stuart, PTC: Vrem sa dublam numarul de angajati in 2-3 ani. Romania este o tara buna pentru start-up-uri

Romania este o tara foarte buna pentru start-up-uri datorita costurilor scazute, dar si a oamenilor bine pragatiti, in special in domeniul tehnologiei, a declarat pentru Wall-Street. ro, John Stuart, CEO al filialei locale a PTC, o companie americana de.

CV-ul la angajare: cum te asiguri ca te va ajuta sa obtii locul de munca dorit

Daca nu esti convins de importanta pe care o are un CV la angajare, trebuie sa stii ca acest document spune mai multe despre un candidat decat si-ar imagine acesta. Pentru a-ti adjudeca pozitia dorita, WALL-STREET. RO iti arata cum poti completa CV-ul.

De ce sa participi la Conferinta Fiscal 2014 de marti, 11 martie

Wall-Street. ro te invita la evenimentul Fiscal 2014 , pentru a discuta intr-un cadru interactiv despre tendintele din fiscalitate si pentru a primi cele mai bune recomandari de la consultanti, avocati, antreprenori si directori.

Wall Street a incheiat indecis ca urmare a tensiunilor din Ucraina

Wall Street a inchis sesiunea de vineri indecis pe o nota contrastanta, indicele SP 500 si Dow Jones au profitat de cifrele bune privind ocuparea fortei de munca din SUA, dar tensiunile persistente din Ucraina au incetinit impulsul pietei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )