Libnet.ro
UNICEF

15:00

Wall Street a deschis in scadere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wall Street a deschis in scadere

Indicele bursier Dow Jones de pe Wall Street, SUA, a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere. continuă pe Ziarul Bursa

Ahmed Hassan (Country Managing Partner Deloitte Romania), invitatul emisiunii WALL-STREET 360. Tema discutiei: INOVATIA in telecom

Ahmed Hassan, Country Managing Partner in cadrul Deloitte Romania, vorbeste in cadrul emisiunii de business WALL-STREET 360 despre rolul inovatiei in telecom.

Cum poti inova intr-o organizatie mare? Raspunde Julien Ducarroz, director comercial Orange Romania, la WALL-STREET 360

Julien Ducarroz, directorul comercial al operatorului telecom Orange Romania, vorbeste in cadrul emisiunii de business WALL-STREET 360 despre rolul inovatiei in telecom. Emisiunea este difuzata astazi, 11 mai, incepand cu ora 12:30.

Saptamana INOVATIEI in telecom la WALL-STREET 360

Emisiunile de business WALL-STREET 360 din saptamana 11-15 mai, difuzate in fiecare zi, de la ora 12:30, vor analiza tendintele momentului in industria telecom.

Ahmed Hassan, Deloitte Romania: Operatorii telecom sunt interesati de retail si servicii bancare

Operatorii de telecomunicatii sunt interesati sa ofere servicii in parteneriat cu jucatori din domenii precum retail online sau servicii bancare, a declarat Ahmed Hassan, country managing partner al Deloitte Romania, in cadrul emisiunii Wall-Street 360.

Julien Ducarroz, Orange: Intr-o companie mare este o provocare sa inovezi

In companiile mari, pentru ca au structuri greoaie, cu multa birocratie si angajati numerosi, este o adevarata provocare sa inovezi, a declarat Julien Ducarroz, directorul comercial al Orange Romania, in cadrul emisiunii WALL-STREET 360.

Raluca Ene, Chapter 4: Am ajuns a doua tara ca venituri in cadrul retelei

Chapter 4 Romania, agentia de relatii publice parte a grupului GMP, si-a dublat anul trecut businessul devenind astfel a doua filiala dupa venituri in cadrul retelei Chapter 4 Communications, a declarat pentru Wall-Street. ro, Raluca Ene, managing.

Proiecte romanesti de succes, lansate fara tam-tam: jocuri video, documentare si board game-uri

Prea multe proiecte romanesti primesc finantari de zeci de mii sau chiar sute de mii de dolari si, cu toate acestea, desi apreciate pe plan international, deseori trec pe sub radarul romanilor. ro isi propune sa faca putina.

Care sunt cele mai importante aspecte in due-diligence: ce trebuie sa stie antreprenorii

RO iti explica in cadrul proiectului editorial FISCAL ADVICE cele mai importante aspecte de luat in considerare in cadrul unei tranzactii, mai ales in timpul unui proces de due-diligence financiar.

Alexandra Copos: La inceput am fost micromanager si nu ma axam indeajuns pe deciziile strategice

Alexandra Copos, 32 de ani, cea care a preluat anul trecut conducerea Ana Hotels si Ana Pan, vorbeste intr-un interviu acordat WALL-STREET. RO despre lectiile primului an la sefia afacerii de familie fondate de parintii sai, George si Ana Copos.

Wall Street inchide in crestere datorita cifrelor privind ocuparea de munca din SUA

Wall Street a inchis in crestere sesiunea de vineri datorita cifrelor bune privind ocuparea fortei de munca din SUA, reasigurand increderea asupra economiei americane: Dow Jones a castigat 1,49%, iar Nasdaq s-a apreciat cu 1,17%.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2235 seconds )