Libnet.ro
UNICEF

05:00

Wall Street a deschis in scadere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wall Street a deschis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere. continuă pe Ziarul Bursa

Wall Street a deschis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Interviurile mobile WALL-STREET.RO: ce inseamna pentru seful MasterCard pe Romania plata cu cardul in viata de zi cu zi

Plata doar cu cardul in Bucuresti ar putea fi doar un ideal, aflat la multi ani distanta, insa Cosmin Vladimirescu viseaza la momentul in care vom trai ca in Suedia sau Danemarca, tari in care pana si muzeele au eliminat total numerarul. Vorbim intr-un.

Test Drive Wall-Street: Mazda CX-5 facelift, design expresiv

Mazda CX-5 este unul dintre cele mai bine asamblate SUV-uri de dimensiuni medii de pe piata, un model japonez rafinat, care ne ofera o calatorie linistita la fel precum rivalii mai scumpi, din clasa premium.

In China, si coafezele dadeau sfaturi bursiere: cum au simtit chinezii aterizarea fortata a actiunilor

Bursele din China au suferit scaderi importante in ultima luna, readucand cu picioarele pe pamant populatia care investise masiv in ultimele luni, cand pana si coafezele ajunsesera sa faca recomandari de investitii, scrie The Wall Street Journal .

Care sunt cele mai cumparate jucarii din Romania

Pentru ca tocmai s-a terminat luna copiilor, o perioada in care vanzarile de jucarii cresc puternic, Wall-Street. ro a vorbit cu cativa dintre cei mai importanti retaileri online pentru a vedea ce produse aleg parintii pentru distractia micutilor. Vezi.

Terasele cladirilor istorice: cum sunt primite razele soarelui in vilele de altadata

Cum arata terasele unora din cele mai interesante cladiri istorice vizitate de Wall-Street. ro.

Cum au reactionat pietele financiare dupa votul din Grecia

Pietele de actiuni din Europa au deschis in scadere dupa anuntarea rezultatelor partiale ale referendumului din Grecia, insa pierderile au fost mai degraba modeste. De asemenea, moneda euro s-a depreciat, dar a atins doar minimul ultimei saptamani.

INS a revizuit in scadere cresterea economica din primul trimestru

INS a revizuit in scadere cu 0,1 puncte procentuale cresterea economica din primul trimestru, de la 1,6% la 1,5%, fata de ultimul trimestru al anului trecut, si de la 4,2% la 4,1% comparativ cu primul trimestru din 2014, in functie de datele ajustate.

Mugur Isarescu: Cand se va publica inflatia, vom vedea o scadere a preturilor de 2% intr-o luna

Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, sustine ca publicarea datelor asupra inflatiei pentru luna iunie va arata o scadere a preturilor de 2% de la o luna la alta, iar indicele anual al inflatiei va deveni probabil negativ, de la 1,2% in mai.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )