Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wall street inchide in crestere datorita optimismului investitoriilor cu privire la un acord asupra datoriei SUA

Hotnews Hotnews,
 Wall street inchide in crestere datorita optimismului investitoriilor cu privire la un acord asupra datoriei SUA

Wall Street a incheiat sesiunea de vineri in crestere, investitorii fiind increzatori in iminenta unui acord cu privire la datoria SUA si a bugetului american, chiar daca acesta intarzie sa se concretizeze: Dow Jones a crescut cu 0,73%, iar Nasdaq cu 0,83%. continuă pe Hotnews

Wall Street inchide in scadere

Bursa din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere puternica, investitorii fiind descurajati de refuzul alesilor de la Washington de a negocia bugetul.

Avans pe Wall Street, pe fondul increderii incheierii unui acord privind bugetul SUA

Wall Street a incheiattranzactiile de vineri in crestere, investitorii fiind increzatori in iminenta unui acord cu privire la datoria SUA si a bugetului american, potrivit presei internationale.

Wall Street, incurajata de sosirea lui Yellen in fruntea Fed

Wall Street a incheiat mixt sesiunea de miercuri, investitorii fiind bucurosi de sosirea in fruntea Federal Reserve Fed) a lui Janet Yellen, dar tensionati cu privire la impasul bugetar de la Washington: Dow Jones a castigat 0,18%, in timp ce Nasdaq a cedat 0,46% .

PROFIL IT 150; Cat de importante sunt retelele de socializare in business

Retelele de socializare au devenit un instrument absolut necesar unui manager sau unei companii pentru promovarea business-ului in mediul virtual, iar aceasta strategie este aplicata cu succes de foarte multe firme din piata. Wall-Street. ro a selectat.

Adrian Popa, manager pentru servicii de hosting si centre de date la Romtelecom, vine la conferinta Inovatia in ITC

Adrian Popa, manager de produs pentru servicii de hosting si centre de date in cadrul Romtelecom, participa martea viitoare, pe 15 octombrie, la conferinta Inovatia in ITC , organizata de Wall-Street. ro.

Declaratie indrazneata: Cum este painea pentru consum, asa este contabilitatea si auditul pentru firme. In consultanta NU a fost criza

Jan Glas, managing partner-ul TPA Horwath Romania, a declarat intr-un interviu acordat Wall-Street. ro ca in consultanta criza nu a existat si acest lucru s-a datorat faptului ca serviciile de contabilitate si audit sunt nevoi primare pentru companii.

Declaratie indrazneata: Cum este painea pentru consum, asa este contabilitatea pentru firme. In consultanta NU a fost criza

Jan Glas, managing partner-ul TPA Horwath Romania, a declarat intr-un interviu acordat Wall-Street. ro ca in consultanta criza nu a existat si acest lucru s-a datorat faptului ca serviciile de contabilitate si audit sunt nevoi primare pentru companii.

5 motive ca directorii de IT si IMM-urile sa participe la Inovatia in ITC. Tu vii?

Wall-Street. ro va invita, alaturi cei mai importanti specialisti in ITC, pentru a gasi solutii prin care directoriii de IT, IMM-urile si antreprenorii pot inova in acest domeniu. Publicatia business va organiza marti cea mai importanta conferinta.

Urmariti IN DIRECT Conferinta AdePlast vine pe Bursa: afla de ce trebuie sa cumperi actiuni AdePlast

Wall-Street. ro va invita sa urmariti IN DIRECT evenimentul de prezentare catre investitorii de retail a Ofertei Publice Initiale de vanzare de actiuni a companiei AdePlast Ploiesti care se desfasoara in perioada 2-15 octombrie la Bursa de Valori.

Coilprofil tinteste o crestere de pana la 15% a business-ului in acest an

Coilprofil, unul dintre cei mai importanti producatori de tigla si sisteme metalice din Romania, parte a grupului belgian cu acelasi nume, tinteste pentru acest an o crestere a business-ului cuprinsa intre 12-15%, evolutie la care se asteapta in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )