Libnet.ro
UNICEF

20:30

Wall Street inchide in scadere din cauza cifrelor slabe ale economiei americane

Hotnews Hotnews,
 Wall Street inchide in scadere din cauza cifrelor slabe ale economiei americane

Wall Street a incheiat sesiunea de vineri in scadere din cauza cifrelor slabe inregistrare de economia Statelor Unite, dar a ramas totusi aproape de nivelurile sale istorice: Dow Jones a pierdut 0,45%, iar Nasdaq 0,49%. Conform cifrelor finale, indicele Dow Jones Industrial Average a scazut cu 81,72 puncte pana la 18. 132,70 puncte, iar Nasdaq, coplesit de declinul actiunilor pe tehnologie, a scazut cu 24,36 puncte pana la 4. 953,53 puncte. continuă pe Hotnews

Wall Street inchide fara directie

Bursa de la New York a incheiat nedecis sesiunea de miercuri, investitorii incercand sa profite pe ultima suta de metri de lipsa unor informatii clare venite dinspre Fed in privinta ratelor dobanzilor: Dow Jones a castigat 0,08%, in timp ce Nasdaq a cedat 0,02%.

Catalin Mahu (seful La Mama), invitatul emisiunii WALL-STREET 360: afla tendintele momentului in piata restaurantelor

Emisiunile de business WALL-STREET 360 de saptamana aceasta 23-27 februarie), difuzate in fiecare zi, de la ora 12:30, vor analiza tendintele momentului in piata restaurentelor.

Erste Bank raporteaza o pierdere masiva, din cauza costurilor de risc ale BCR

Erste Group a raportat anul trecut o pierdere neta masiva, de 1,44 miliarde euro, influentata de costurile de risc din Romania si imprumuturile in valuta din Ungaria. In 2013, Erste inregistrase un castig net de 60 milioane euro.

Rusia va cheltui peste 50 mld. dolari din Fondul de Rezerva

Guvernul Rusiei intentioneaza sa cheltuiasca in acest an peste 50 de miliarde de dolari din Fondul de Rezerva, respectiv mai mult de jumatate din fondurile totale existente, din cauza declinului pretului petrolului si a contractiei economice care.

Raiffeisen isi inchide sucursalele din Extremul Orient al Rusiei

Grupul bancar Raiffeisen Bank International RBI) a anuntat, azi, inchiderea a sapte sucursale din sase orase aflate in Extremul Orient rus, din cauza veniturilor scazute si a oportunitatilor reduse de crestere, transmite Reuters.

Uber vrea sute de mii de utilizatori in Bucuresti: dedesubturile aplicatiei care te transforma in taximetrist

Modelul de business Uber este unul deja cunoscut pe de o parte datorita eficientei sale, aproape matematice, pe de alta parte din cauza protestelor pe care le-a starnit in anumite tari si regiuni ale lumii, mai ales in randul taximetristilor.

Piata restaurantelor, analizata la 360 de grade alaturi de antreprenori, manageri si chefi

Emisiunile de business WALL-STREET 360 de saptamana aceasta 23-27 februarie), difuzate in fiecare zi, de la ora 12:30, vor analiza tendintele momentului in piata restaurentelor.

Seful La Mama, despre efectul fata Morgana intr-o afacere cu mancare: Este un miraj sa-ti deschizi un restaurant!

Deschiderea unui restaurant este un miraj pentru antreprenori, insa afacerea este mult mai complicata decat poate parea la prima vedere, spune Catalin Mahu, proprietarul lantului de restaurante La Mama. El a vorbit la WALL-STREET 360 despre problemele.

Wall Street: sesiune ezitanta, dar una din cele mai bune luni

Wall Street a incheiat si sesiunea de joi nedecis ca urmare a scaderii preturilor la petrol si a publicarii unor indicatori economici nu foarte incurajatori care le arata investitorilor o incetinire a pietei dupa recordurile recente inregistrate: Dow Jones a cedat 0,06%, dar Nasdaq a castigat 0,42%.

Cele mai bune sfaturi pentru politicieni: am selectat de la cititorii nostri 20 de propuneri la obiect pentru o societate mai buna

RO a sustinut, timp de o luna si jumatate, campania de sfaturi gratuite pentru politicieni Ajuta-i sa-si faca treaba! . Am selectat acum 20 de propuneri la obiect din cele peste 100 de sfaturi utile pe care cititorii nostri.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )