Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wall Street a inchis in scadere din cauza haosului de pe piata petrolului

Hotnews Hotnews,
 Wall Street a inchis in scadere din cauza haosului de pe piata petrolului

Bursa din New York a incheiat sesiunea de vineri in scadere din cauza haosului de pe piata petrolului, investitorii temandu-se de un eventual soc in sectorul energetic si financiar: Dow Jones a scazut cu 1,79%, iar Nasdaq cu 1,16%. Conform rezultatelor finale, Dow Jones Industrial Average a scazut cu 315,51 puncte pana la 17. 280,83 puncte, iar Nasdaq, dominat de tehnologie, cu 54,57 puncte pana la 4. 653,60 puncte. Indicele extins SP 500 a scazut cu 33. 00 puncte -1,62%) pana la 2. 002,33 puncte. continuă pe Hotnews

Cum va fi 2015 din punct de vedere fiscal? Raspunde Angela Rosca (TaxHouse) in emisiunea WALL-STREET 360

Invitata emisiunii WALL-STREET 360, de astazi, 11 decembrie, este Angela Rosca, managing partner al companiei de consultanta TaxHouse.

Angela Rosca, TaxHouse: Pentru piata de consultanta fiscala, 2014 a fost un an al stagnarii

Pentru piata de consultanta fiscala a fost un an al stagnarii. Au fost si sunt proiecte in derulare, dar se lucreaza mai mult decat in anii anteriori, atat ca volum de munca sau ore lucrate, cat si ca efort depus pe consultanta, din cauza faptului ca.

Ce urmeaza in piata de consultanta de management in 2015? Raspunde Stefan Marcu, director A.T. Kearney [VIDEO]

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, de astazi, 12 decembrie, este Stefan Marcu, director in cadrul companiei de consultanta in management A. Kearney. Urmareste interviul acordat WALL-STREET. RO in materialul VIDEO de mai sus.

Ce carti citesc managerii din piata de leasing: motivationale, de cultura generala sau literatura pura

In culisele activitatii de la birou, cei care conduc marile companii de leasing se relaxeaza citind. RO a aflat care sunt ultimele carti citite de managerii din leasing si ce recomanda acestia celor care vor sa cunoasca mai bine aceasta.

Situatie de urgenta in mai multe orase din Bulgaria, din cauza inundatiilor

Autoritatile bulgare au decretat miercuri situatie de urgenta in orasele Saedinenie si Pestera, din sudul tarii, din cauza inundatiilor provocate de precipitatiile abundente, relateaza site-ul Novinite. com, citand postul de televiziune bTV.

Sedinta de buget, amanata din cauza unor erori in introducerea unor date

Guvernul a amanat sedinta planificata pentru aprobarea proiectului de buget pe 2015 din motive de natura bugetara, fiind constatate niste erori in inroducerea datelor.

Razvan Nicolescu: Romania a intampinat probleme din cauza reducerii livrarilor de gaze din Rusia

Romania a inregistrat in ultima perioada, ca si alte state, probleme cu reducerea livrarii de gaze din Rusia, dar volumul furnizat a crescut miercuri, a declarat ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, precizand ca a discutat, marti, pe.

Londra: Traficul aerian, inchis din cauza unei defectiuni la sistemul informatic

Traficul aerian in zona capitalei Marii Britanii a fost inchis, vineri, din cauza unei defectiuni la sistemul informatic pentru control aerian, a anuntat Eurocontrol, potrivit AFP. Sute de zboruri au fost afectate de.

2015, un an mai sanatos economic dupa improvizatiile din 2014? Raspunde Radu Merica

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, de astazi, 10 decembrie, este Radu Merica, presedintele Camerei de Comert si Industrie Romano-Germana.

Bursele de pe Wall Street si din Toronto au inchis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street si din Toronto, Canada, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )