Libnet.ro
UNICEF

13:00

Wall Street a inchis in scadere, pe fondul rezultatelor slabe ale companiilor si a prognozelor sumbre pentru 2015

Hotnews Hotnews,
 Wall Street a inchis in scadere, pe fondul rezultatelor slabe ale companiilor si a prognozelor sumbre pentru 2015

Bursa de la New York a incheiat in scadere sesiunea de marti, ca urmare a rezultatelor slabe ale companiilor si a unor cifre economice de rau augur pentru economia americana: Dow Jones a pierdut 1,65%, iar Nasdaq 1,89%. continuă pe Hotnews

Alexandra Chivu, director recrutare Endava, invitata emisiunii WALL-STREET 360 de luni, ora 12:30

Alexandra Chivu, director recrutare Endava, va fi invitata emisiunii de business WALL-STREET 360, de luni, 26 ianuarie, ora 12:30.

HR-ul in 2015: afla din emisiunea de business WALL-STREET 360 tendintele momentului in resurse umane

Seria de emisiuni de business WALL-STREET 360 din saptamana 26-30 ianuarie este dedicata sectorului HR. Urmareste emisiunea WALL-STREET 360 pentru raspunsuri, recomandari si analize din partea directorilor de resurse umane din marile companii locale.

Alexandra Chivu, director resurse umane Endava, invitata emisiunii WALL-STREET 360 de luni, ora 12:30

Alexandra Chivu, director resurse umane Endava, va fi invitata emisiunii de business WALL-STREET 360, de astazi, 26 ianuarie, ora 12:30.

Anca Georgescu-Aladgem, director de HR la Telekom, invitata emisiunii WALL-STREET 360

Anca Georgescu-Aladgem, director executiv resurse umane, este invitata emisiunii de business WALL-STREET 360, de astazi, 28 ianuarie, ora 12:30.

Leul si alte monede din Europa de Est s-au depreciat usor fata de euro dupa alegerile din Grecia

Leul si alte monede din regiune s-au depreciat usor in raport cu euro luni, dupa anuntarea rezultatelor partiale ale alegerilor din Grecia, in timp ce pe pietele externe euro s-a depreciat fata de dolar dar a recuperat ulterior, iar in raport cu.

Cartea zilei, propusa de un manager: Exceptionalii, de Malcolm Gladwell

Cartea zilei la WALL-STREET 360, propusa de Anca Georgescu-Aladgem, director executiv resurse umane in cadrul Telekom Romania, este Exceptionalii , publicata la editura Publica.

Asigurarile de viata, in declin: VIG a avut anul trecut in Romania prime brute in scadere cu 4,9%, la 355,5 milioane de euro

Vienna Insurance Group VIG), companie care controleaza Asirom, Omniasig si BCR Asigurari de Viata, a inregistrat anul trecut in Romania prime brute subscrise in valoare de 355,5 milioane de euro, consemnand astfel o scadere cu 4,9% fata de 205, in.

Simona Halep a trecut de Yanina Wickmayer si a intrat in sferturile de finala ale Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, cu scorul de 6-4, 6-2, pe sportiva belgiana Yanina Wickmayer, locul 80 WTA, si s-a calificat in sferturile de finala ale Australian Open, faza pe care a atins-o si la precedenta editie a.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )