Libnet.ro
UNICEF

14:00

Wall Street termina in scadere trasa in jos de pretul petrolului

Hotnews Hotnews,
 Wall Street termina in scadere trasa in jos de pretul petrolului

Bursa de la New York a inchis in scadere sesiunea de luni, pretul petrolului afectand sectorul energiei, investitorii preferand prudenta inainte de publicarea unor cifre importante privind economiile Asiei si Europei: Dow Jones a pierdut 0,59%, iar Nasdaq 0,84%. continuă pe Hotnews

Pretul petrolului Brent a coborat la cel mai scazut nivel din octombrie 2009

Pretul petrolului Brent cu livrare in ianuarie a coborat luni la 67,35 de dolari pe baril, cel mai jos nivel din octombrie 2009 pana in prezent, dupa ce mai multe banci au redus prognoza de crestere a pretului petrolului pentru anul viitor, transmite.

Cum a fost 2014 pentru mediul de business? Vom afla raspunsul in emisiunea de business WALL-STREET 360

Saptamana 8-15 decembrie va fi dedicata bilantului de an la WALL-STREET 360, emisiunea de business care abordeaza mediul de afaceri romanesc la 360 de grade.

Pretul petrolului Brent atinge nivelul minim al ultimilor cinci ani

Pretul petrolului brut de tip Brent, tranzactionat pe piata europeana, a coborat, ieri, la nivelul minim al ultimilor cinci ani, investitorii temandu-se ca administratorii de active au pariat exagerat pe avansul cotatiilor de pe piata de profil.

Pretul petrolului Brent, la cel mai scazut nivel din octombrie 2009

Pretul petrolului Brent cu livrare in ianuarie a coborat astazi la 67,35 dolari/baril, cel mai scazut nivel din octombrie 2009 pana in prezent, dupa ce diverse banci si-au redus prognoza de crestere a pretului petrolului pentru 2015, informeaza Bloomberg.

Pretul petrolului Brent, la cel mai scazut nivel din octombrie 2009

Pretul petrolului Brent cu livrare in ianuarie a ajuns luni la nivelul de 67,35 de dolari pe baril, cel mai scazut din octombrie 2009 pana in prezent.

Marcel Vulpoi: Micii antreprenori sunt mai orientati spre dezvoltarea afacerii si mai putin spre asigurarea legalitatii

Micii antreprenori romani sunt mult mai orientati spre dezvoltarea business-ului si mai putin spre asigurarea legalitatii acestor afaceri, a spus Marcel Vulpoi, fondator si director general al Vulpoi Toader Management VTM) la Wall-Street 360 .

Cat consuma electronicele si electrocasnicele din casa: atat platesti pentru fiecare obiect cuplat la priza

Cu siguranta, v-ati pus de multe ori intrebarea de ce factura la energie este atat de mare in fiecare luna, iar rezultatul analizei WALL-STREET. RO releva faptul ca printre cei mai mari consumatori de energie dintr-o locuinta sunt, in cea mai mare.

Cum va fi 2015 din punct de vedere fiscal? Ne spune consultantul fiscal Marcel Vulpoi (VTM)

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, de luni, 8 decembrie, este Marcel Vulpoi, fondator si director general al Vulpoi Toader Management VTM).

Wall Street si bursele din Canada au inchis in scadere

Principalele burse din SUA si Canada au inchis sedinta de tranzactionare precedenta in scadere.

Misu Negritoiu: Pretul mediu al politelor RCA ar putea creste cu 3% in 2015

Pretul mediu al politelor de raspundere civila auto RCA) ar putea creste cu 3% anul viitor, pe fondul unei rate combinate a daunei supraunitare, a declarat presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Misu Negritoiu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )