Libnet.ro
UNICEF

06:00

Wall Street va tranzactiona obligatiunile SUA afectate de default

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Wall Street va tranzactiona obligatiunile SUA afectate de default

Bancile si brokerii din Statele Unite se pregatesc pentru a tranzactiona obligatiunile americane afectate de un eventual default, reprezentand ratarea unor plati de catre Trezorerie, chiar daca investitorii de pe Wall Street continua sa. continuă pe Wall-Street Ro

SUA: Bancile si brokerii se pregatesc pentru a tranzactiona obligatiunile afectate de default

Bancile si brokerii din Statele Unite ale Americii SUA) se pregatesc pentru a tranzactiona obligatiunile americane afectate de un eventual default, reprezentand ratarea unor plati de catre Trezorerie, in ciuda faptului ca investitorii de pe Wall Street continua sa creada ca SUA nu vor ajunge in aceasta situatie, conform CNBC.

Bancile din SUA umplu bancomatele: ce le impinge la aceasta masura de panica

Bancile din SUA alimenteaza bancomatele cu fonduri suplimentare pentru a evita intrarea in panica a consumatorilor in urmatoarele zile. Bancile se tem ca Statele Unite ar putea intra in incapacitate de plata, potrivit Financial Times, scrie Mediafax.

Greseala pentru care sunt suspectati dealerii: ce banci sunt anchetate de autoritati

Bancile elvetiene sunt investigate de autoritatea de reglementare financiara pentru a evita o posibilia manipulare a cursurilor de schimb ale unor valute, anunta Bloomberg, potrivit Mediafax .

Obama: Wall Street ar trebui sa fie ingrijorat de consecintele blocajului

Presedintele Statelor Unite Barack Obama a recunoscut, ieri, ca este exasperat de criza bugetara provocata de Congres si apreciaza ca Wall Street ar trebui sa fie ingrijorat de consecintele acestui blocaj, transmite AFP.

Vacanta de manager in Coasta de Azur, locul care imbina natura cu avangarda

Dragos Popescu, cofondator si general manager al clinicii DentalMed , povesteste cititorilor Wall-Street. ro despre destinatia sa preferata, Coasta de Azur din Franta.

Seful Happy Tour: Capra vecinului, evaziunea si nepasarea autoritatilor sunt cele mai mari probleme ale Romaniei

Cea mai mare problema a Romaniei este faptul ca romanii cazuri romanii nu se concetreaza sa fie mai buni, ci mai degraba cauta idei ca sa le faca rau celorlati, a declarat pentru Wall-Street. ro, Javier Garcia del Valle, directorul general al Happy.

De Korver, Gefco: Profitabilitatea noastra este direct afectata de orice modificare a CAS

Gefco Romania, al doilea mare operator de transport de autovehicule si de logistica auto din Romania, spune intr-un interviu acordat Wall-Street. ro ca o reducere a TVA-ului ar scadea, potential, imprumuturile financiare, iar o modificare a CAS ar.

De Korver, Gefco: Profitabilitatea noastra este direct influentata de orice modificare a CAS

Gefco Romania, al doilea mare operator de transport de autovehicule si de logistica auto din Romania, spune intr-un interviu acordat Wall-Street. ro ca o reducere a TVA-ului ar scadea, potential, imprumuturile financiare, iar o modificare a CAS ar.

Mona Nicolici, Petrom: Sa fii antreprenor inseamna sa vezi lucrurile diferit, sa-i ajuti pe ceilalti

Sa fii antreprenor inseamna sa vezi lucrurile diferit, sa-i ajuti pe ceilalti, nu doar sa faci afacerea profitabila, a declarat Mona Nicolici, head of sustainability la Petrom, in cadrul Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe.

PARALIZAREA STATULUI. Obama se declara exasperat: Criza este complet inutila

Presedintele Statelor Unite Barack Obama a recunoscut miercuri ca este exasperat de criza bugetara provocata de Congres si apreciaza ca Wall Street ar trebui sa fie ingrijorat de consecintele acestui blocaj, relateaza AFP, citat.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )